Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Γίνε Εθελοντής του Τουρισμού !

ImageΓίνε Εθελοντής του Τουρισμού !

Η ΟΡΚΑ (Οργάνωση Κερκυραϊκής Αφύπνισης) μια εθελοντική ομάδα δράσης , στα πλαίσια των στόχων της,  πραγματοποιεί την κίνηση "Εθελοντές του Τουρισμού" και προτρέπει άτομα οποιαδήποτε ηλικίας από 16 ετών και άνω, αρκεί να γνωρίζουν τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα, να γίνουν εθελοντές του τουρισμού.

Αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες στο www.orka.gr και στο www.facebook.com/orka.corf u

Λίγια λόγια για την ΟΡΚΑ

Είναι μια μη κερδοσκοπική κίνηση πολίτων, μια εθελοντική ομάδα δράσης που ενδιαφέρεται για τα κοινά. Με όπλο την αγάπη για τον τόπο και τον συνάνθρωπό μας, στοχεύει να παρεμβαίνει ενεργητικά προκειμένου να διαφυλάξει την φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, την ποιότητα του βιοτικού μας επιπέδου, να ελεγχει την ποιότητα των υπηρεσιών που μας παρέχονται από το κράτος ή οποιοδήποτε άλλο φορέα, ενώ επίσης θα αντιδρά στην ασύδοτη λειτουργία τόσο των θεσμών όσο και της αγοράς.

Επίσης, θα προσπαθησει, με κάθε πρόσφορο μέσο, να πληροφορήσει, να ευαισθητοποιήσει και να συσπειρώσει τους πολίτες. Ως μέσο θα χρησιμοποιείται το Σύνταγμα με τους νόμους αφενός, αφετέρου δε η αυτοβελτίωση των ατόμων ως μέλη ενός κοινωνικού συνόλου.
Οι θέσεις της ΟΡΚΑ διαμορφώνονται από τις συζητήσεις και τα ψηφισματα των μελών της.
Δεν είναι μια δημοτική παράταξη/κίνηση.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News