Τι παίζει Σήμερα

Latin Fiesta @ Cygnus, 29/11/2023

Ώρα έναρξης: 20:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ευχές και ευχαριστίες από το Δ.Σ. της Κ.Ε. Φαίακας

Ευχές και Ευχαριστίες από το Δ.Σ. της Καλαθοσφαιριστικής Ένωσης Φαίακας

ImageΤο Δ.Σ. της Καλαθοσφαιριστικής Ένωσης Φαίακας εύχεται σε προπονητές, αθλητές, γονείς αθλητών αλλά και σε όλο τον [αθλητικό και φίλαθλο] κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος με Υγεία και Ειρήνη. Ελπίζει ότι το 2011 θα βρει το αθλητικό κίνημα της Κέρκυρας ενωμένο και κυρίως έτοιμο και αποφασισμένο να διεκδικήσει αξιοπρεπείς συνθήκες άθλησης και να συνεργαστεί για την αναβάθμιση του αθλητισμού.  

Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους ακόλουθους:

τη «ΔΟΜΟΚΑΤ BETON» και προσωπικά τον κ. Θ. Ασωνίτη, την «Κερκυραϊκή Εταιρία Κρεάτων» και προσωπικά τον κ. Χ. Λαβράνο, τα «Ακουστικά Βαρηκοΐας» και προσωπικά τον κ. Ν. Τριβυζά, τις «Κερκυραϊκές Γραμμές» και προσωπικά τον κ. Αν. Κάντα, το Δήμο Αχιλλείων και ειδικότερα το Δήμαρχο κ. Ερ. Καρύδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Μάμαλο και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης κ. Σπ. Καρδάμη και στο πρόσωπο αυτών όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για το ενδιαφέρον που έδειξαν απέναντι στα θέματα που αφορούν ένα ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο, όπως είναι η Κ.Ε.Φ. και για τη στήριξη που παρείχαν στο σύλλογο μας.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τους φίλους και ιστορικά μέλη του συλλόγου κ.κ. Λαμάκια Σπύρο και Λούβρο Σπύρο για την ηθική και υλική στήριξη που ανενδοίαστα συνεχίζουν να παρέχουν στην ομάδα μας καθώς και το μέλος του Δ.Σ. - επίσης ιστορικό στέλεχος του συλλόγου - κ. Τριαντάφυλλο Τζιοβάνι για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου που στεγάζονται τα γραφεία της Κ.Ε. Φαίακας.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον ιατρό κ. Αλ. Κοσκινά για τις υπηρεσίες που αφειδώς και ανιδιοτελώς παρέχει στην ομάδα μας καθώς και στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. για το ενδιαφέρον που δείχνουν για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης αλλά και για τη γόνιμη κριτική που μας ασκούν.

Ιδιαίτερη αναφορά, τέλος, χρειάζεται να γίνει στον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Γ. Σπάτουλα για την άμεση ανταπόκριση που ακούραστα επιδεικνύει στα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας.

Το Δ.Σ. της Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ


  

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News