Τι παίζει Σήμερα

Thank Love Its Friday @ Cabal, 02/06/2023

Ώρα έναρξης: 19:00

Dj March @ 54 Dreamy Nights, 02/06/2023

Ώρα έναρξης: 20:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εθελοντική αιμοδοσία, 28/05/2014

Αφιέρωσε 5’ από το χρόνο σου…

Εθελοντική αιμοδοσία στις 28 Μαΐου

από την Equal Society

 

Εθελοντική αιμοδοσία, 28/05/2014

Με την αξία της κοινωνικής προσφοράς ως ακλόνητη σταθερά, την Τετάρτη 28 Μαΐου, η Equal Society θα βρίσκεται από τις 10.00 το πρωί ως τις 14.00 το μεσημέρι στην Πλατεία Λιστόν (Πεντοφάναρο) στήνοντας μια πρότυπη «τράπεζα αίματος» στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Κέρκυρας.

Έμπρακτα ευαισθητοποιημένη απέναντι σε κάθε θέμα κοινωνικής προσφοράς η Equal Society απευθύνει έκκληση να σταθείτε στο πλευρό της, να κάνετε μια… «κατάθεση» ζωής και να δημιουργήσετε… «Δεσμούς Αίματος», λαμβάνοντας υπόψη ότι η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί μία απ’ τις σημαντικότερες μορφές κοινωνικού εθελοντισμού και πράξη ανθρωπισμού.

Το αίμα,  δεν παράγεται σε κανένα εργαστήριο και δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστατο γι’ αυτό. Κάθε μέρα εκατοντάδες συνάνθρωποι μας χρειάζονται βοήθεια. Η ανάγκη τους αυτή, μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με την εθελοντική αιμοδοσία, μόνο με τη συνεισφορά όλων μας.

Η κινητοποίηση και η ευαισθητοποίηση για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι επιτακτική ανάγκη. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέσα σε έναν χρόνο η «τράπεζα αίματος» της Equal Society έχει προσφέρει 12 λίτρα αίματος σε συμπατριώτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Από την Κέρκυρα, στην Λευκάδα και την Αθήνα, το 2013 πραγματοποιήθηκε μια  διαδρομή που προσέφερε την ευκαιρία σε δεκάδες ασθενείς να αποκτήσουν ουσιαστικά τη δυνατότητα αποκατάστασης της υγείας τους.

Για την Equal Society, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί  πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον άνθρωπο.

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News