Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εθελοντές Συνεργάτες για το Be there! Corfu Animation Festival

 

 Εθελοντές Συνεργάτες για το Be there! Corfu Animation FestivalΤο Βe there! Corfu Animation Festival αναζητά συνεργάτες στον τομέα του web programming και web content editor, έτσι ώστε να συμπληρώσουν με τις γνώσεις και την κατάρτισή τους μια συνεχώς ανερχόμενη ομάδα στο χώρο του πολιτισμού.

Εκείνοι/ες που θα επιλεγούν θα έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν πράγματα που αποτελούν μέρος της θεωρητικής τους κατάρτισης σε μια δυναμική δραστηριότητα που συνδυάζει τόσο τις τεχνικές προκλήσεις, όσο και την καλλιτεχνική πραγματικότητα ενός διεθνούς φεστιβάλ.

Το ωράριο και οι ώρες απασχόλησης είναι ευέλικτες στο πλαίσιο της μερικής απασχόλησης, ενώ οι συνεργαζόμενοι μπορούν να βρίσκονται και εκτός Κέρκυρας. Όσοι/ες προσχωρήσουν στην ομάδα του φεστιβάλ, θα αναλάβουν άμεσα αντίστοιχους ρόλους, με ορίζοντα χρόνου έως και τον Οκτώβριο 2014 (4η έκδοση του φεστιβάλ, 16-19 Οκτωβρίου).

Και οι δύο θέσεις είναι άμισθες. Ωστόσο, παρέχουν μια καλή ευκαιρία μαθητείας και προϋπηρεσίας σε έναν τομέα του πολιτισμού, μέσω ενός διεθνώς αναγνωρισμένου, μη κερδοσκοπικού καλλιτεχνικού οργανισμού.

Μετά το τέλος της συνεργασίας θα υπάρξει επίσημη βεβαίωση συμμετοχής που θα περιλαμβάνει τη φύση της εργασίας, την διάρκεια της απασχόλησης και τα καθήκοντα των απασχολούμενων στο Be there! Corfu Animation Festival.

Αναλυτικότερα, το φεστιβάλ αναζητά θέσεις

(1) Προγραμματιστή Web. Απαραίτητη γνώση βασικών στοιχείων Joomla CMS,PHP, SQL, CSS3, HTML5. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν εργασία στο πλαίσιο της διαδικτυακής εμφάνισης του ιστότοπου του φεστιβάλ (template), επίλυση σχετικών προβλημάτων (components, modules) και

(2) Επιμελητή διαδικτυακού περιεχομένου-υπεύθυνου social media. Απαραίτητη η εξοικείωση με το Internet και τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter), και απαραίτητο το ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά δρώμενα. Δεν είναι απαραίτητη η γνώση Joomla, καθώς θα υπάρξει σχετική κατάρτιση. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν ενημέρωση του περιεχομένου του ιστότοπου του φεστιβάλ, και αναρτήσεις στους επίσημους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων του φεστιβάλ.

Παρακολούμε στείλτε αίτηση ενδιαφέροντος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν με τη χρονική σειρά κατάθεσής τους, και πάντως όχι νωρίτερα από τις 15 Φεβρουαρίου.

Από την Οργανωτική Ομάδα του φεστιβάλ

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News