Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

IL Camino: Εσείς καθαρίσατε το τζάκι σας;

Το καλοκαίρι τελείωσε. Ο χειμώνας άργησε αλλά έφτασε τελικά και έφερε μαζί του το κρύο και ως γνωστόν χειμώνας χωρίς τζάκι δεν γίνεται. Καιρός λοιπόν να συντηρήσουμε - καθαρίσουμε το τζάκι, τη σόμπα μας και ταυτόχρονα και την καπνοδόχο μας. 

IL Camino: Εσείς καθαρίσατε το τζάκι σας;

Ο καθαρισμός του τζακιού είναι απαραίτητος για την ασφάλεια σας, για να αποφύγετε δηλαδή το ενδεχόμενο ανάφλεξης των υπολειμμάτων της καμινάδας αλλά και για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του τζακιού σας.

Η κάπνα και η πίσσα από την καύση των ξύλων συσσωρεύονται στα τοιχώματα της καπνοδόχου καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, σε περίπτωση που δεν γίνεται ετήσιος καθαρισμός. Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος ανάφλεξης της καπνοδόχου που σε πολλές περιπτώσεις εκτός της φθοράς που μπορεί να υποστεί η καπνοδόχος και το τζάκι, γίνεται επικίνδυνο και για το σπίτι σας.

Ο καθαρισμός είναι μία σημαντική εργασία που πρέπει να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και απαιτεί γνώση, εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία.

Το IL Camino στα 20 και πλέον χρόνια παρουσίας και προσφοράς του στην τοπική κοινωνία έκτος από τζάκια, σόμπες, ψησταριές και φουρνάκια προσφέρει υπεύθυνα και τον σωστό καθαρισμό και συντήρηση του τζακιού σας, του λέβητα ή της σόμπας σας, χωρίς βρωμιές, σκόνες και μερεμέτια στο σπίτι σας.

IL Camino: Εσείς καθαρίσατε το τζάκι σας;

IL Camino: Εσείς καθαρίσατε το τζάκι σας;

Το Τζάκι είναι η καλύτερη συντροφιά του χειμώνα, μην το αφήσετε να γίνει πύρινος εφιάλτης.

Εμπιστευτείτε μας και θα φροντίσουμε να απολαμβάνετε με ασφάλεια τις στιγμές χαλάρωσης που σας προσφέρει το τζάκι σας. Θα μας βρείτε στην Εθνική Πελεκά 25 περιοχή Κουλίνες και στα τηλέφωνο 26610 36065, 6937349759, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

IL Camino: Τζάκια απλά και ενεργειακά, τζάκια νερού (λέβητες), σόμπες ξύλου και pellet, αξεσουάρ τζακιού, επενδύσεις.

IL Camino: Εσείς καθαρίσατε το τζάκι σας;

IL Camino

Δ/νση: Εθνική Πέλεκα 25

Τηλέφωνα: 26610 36065, 693 7349 759

Facebook page: Τζάκια IL Camino

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News