Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Έργο Erasmus «Ποτέ πια επιθετική συμπεριφορά!» από το 1ο Δημοτικό Σχολείο

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Erasmus+ το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, συνεχίζοντας την παράδοση υλοποίησης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, υλοποίησε ένα ακόμη έργο (project) με τίτλο «Ποτέ πια επιθετική συμπεριφορά!».

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας ώστε να λειτουργήσει αποτρεπτικά στην εμφάνιση επιθετικών συμπεριφορών και να ενθαρρύνει την προώθηση της ενσυναίσθησης. Επίσης, στόχο αποτελεί η δημιουργία συνεργατικού κλίματος, το οποίο αναμένεται να περιορίσει τα φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού.

, κατά την υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε κινητικότητα τεσσάρων (4) εκπαιδευτικών: - δύο (2) εκπαιδευτικοί στη Βουδαπέστη, από τις 8 έως τις 13 Μαΐου 2023, για την παρακολούθηση σεμιναρίου με τίτλο «Preventing and Intervening in (Cyber) bullying» (Πρόληψη και Παρέμβαση στον Εκφοβισμό - φυσικό και ψηφιακό) και - δύο (2) εκπαιδευτικοί στη Βαρκελώνη, από τις 14 έως τις 21 Μαΐου, για την παρακολούθηση σεμιναρίου με τίτλο «Conflict Management, Emotional Intelligence and Bullying Prevention» (Διαχείριση Συγκρούσεων, Συναισθηματική Νοημοσύνη και Πρόληψη του Εκφοβισμού).

Έργο Erasmus «Ποτέ πια επιθετική συμπεριφορά!» από το 1ο Δημοτικό Σχολείο

Με την ολοκλήρωση του σχεδίου πραγματοποιείται διάχυση των νέων ιδεών και πρακτικών στη σχολική κοινότητα με σκοπό την υιοθέτηση τους από όλους τους εκπαιδευτικούς και την υλοποίηση σχετικών δράσεων στη σχολική κοινότητα. Παιδαγωγική ομάδα: Λευτέρης Ατσοπάρδης, Άντζελα Γάτσιου, Μαρία Γεωργιάδου, Βασιλεία Δημτσιάδου, Δήμητρα Κούδα, Στέφανος Νικηφόρος, Ισμήνη Παπανικολάου, Λευκή Σιατή, Όλγα Σταυροθεοδώρου.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News