Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ένα αγοράκι γεννήθηκε στο Νοσοκομείο τα Χριστούγεννα

Ένα αγοράκι γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Κέρκυρας την ημέρα των Χριστουγέννων με φυσιολογικό τοκετό!

Η οικογένεια και συγκεκριμένα ο παππούς θέλησε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα στα ΜΜΕ - με τη βοήθεια ενός οικογενειακού φίλου - προς το γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσκομείου που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από την παρούσα κατάσταση των "ισχνών αγελάδων" υπηρετούν τον όρκο τους με αφοσίωση.

Ένα αγοράκι γεννήθηκε στο Νοσοκομείο τα Χριστούγεννα

Ευχαριστήρια Επιστολή

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή της Μαιευτικής-Γυναικολογικής  Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Μάριο Καββαδία καθώς και το λοιπό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν η νύφη μας Πρίφτη-Αυγέρη Ευγενία  απέκτησε εκεί με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι.  

Ο κ. Καββαδίας, παρόλο που ήταν από την παραμονή σε εφημερία, και το ευτυχές γεγονός επήλθε στις 15.10 η ώρα, επέδειξε σε όλη τη διαδικασία του τοκετού και σωστό επαγγελματισμό και ανθρώπινη συμπεριφορά, καθώς επίσης και οι ειδικευόμενοι ιατροί του – όλοι τους στην κυριολεξία  πιστοί στον όρκο που έδωσαν -  οι μαίες και το λοιπό προσωπικό της Γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου μας  όλο το διάστημα της παραμονής της νύφης μας εκεί.

Όταν λάβουμε υπόψη μας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην παρούσα συγκυρία με τις γνωστές περικοπές και μειώσεις των αποδοχών τους αλλά  και τη μείωση του προσωπικού του Νοσοκομείου,  είναι άξιοι συγχαρητηρίων που επιτελούν με τόσο υψηλό αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης στον πάσχοντα τα καθήκοντά τους.
 

Καλή χρονιά σε όλους !

Γιώργος Πρίφτης                                           

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Σκριπερό      

 

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News