Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εκστρατεία κατά της εμπορίας παιδιών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, 10/10/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ImageΗ εταιρεία The Body Shop σε συνεργασία με τη παγκόσμια οργάνωση ECPAT (που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την οργάνωση ΟΜΠΡΕΛΑ) διεξάγει εκστρατεία με τίτλο

"Σταματήστε την εμπορία των παιδιών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση"

Το The Body Shop Κέρκυρας συμμετέχει ενεργά σε αυτή την εκστρατεία με  ενημέρωση του κόσμου και συλλογή υπογραφών υποστήριξης. Οι υπογραφές που θα συλλεχθούν θα δοθούν το πρώτο 3μηνο 2011 στις Εθνικές Κυβερνήσεις και το δεύτερο 3μηνο 2011 στα Ηνωμένα Έθνη.

Στα πλαίσια της εκστρατείας το κατάστημα "The Body Shop Κέρκυρας" διοργανώνει υπαίθρια εκδήλωση στον πεζόδρομο του Liston την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 από 11:30 – 14:00. Στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση συμμετέχουν εθελοντικά οι υπάλληλοι του καταστήματος και άλλοι ευαισθητοποιημένοι εθελοντές.

Το εμπόριο παιδιών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση είναι η τρίτη μεγαλύτερη και η ταχύτερη αναπτυσσόμενη εγκληματική δραστηριότητα στο κόσμο. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία περίπου 1.250.000 παιδιά (στη πραγματικότητα πολύ περισσότερα) υφίστανται τη βία των κερδοσκόπων εκμεταλλευτών και ωθούνται στη πορνεία. Ας βοηθήσουμε όλοι να σταματήσει αυτή η βαρβαρότητα. Η μόνη λύση είναι η πλατιά ενημέρωση του κόσμου και η πίεση προς τις κυβερνήσεις για ενίσχυση της νομοθεσίας και λήψη δραστικών μέτρων.


Σχετικοί διαδικτυακοί τόποι:

www.ecpat.net

www.obrela.gr

www.thebodyshop.com/stop


 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News