Τι παίζει Σήμερα

Προσφορές

Κανένα γεγονός
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εκδήλωση υποδοχής Τσέχων τουριστικών πρακτόρων

Εκδήλωση υποδοχής Τσέχων τουριστικών πρακτόρων 

Με μια μικρή εκδήλωση ενημέρωσης και προβολής της Κέρκυρας ως τουριστικό προορισμό υποδέχθηκε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων σε συνεργασία με τους Δήμους Βορρά και Νότου, την περασμένη Παρασκευή, 17 τουριστικούς πράκτορες από την Τσεχία οι οποίοι πραγματοποιούν 5θήμερο ταξίδι στο νησί μας προσκαλεσμένοι από τους τουριστικούς οργανισμούς Fischer & Exim, που ανήκουν στο γκρουπ της Der Touristik. 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν την Κέρκυρα ως τουριστικό προορισμό και εκτός της επίσημης υποδοχής την οποία δέχθηκαν από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου μας, τους παρασχέθηκαν και όλες οι πληροφορίες τις οποίες ζήτησαν. Σημειώνεται ότι σε τουριστικούς πράκτορες καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο, δίνεται πλέον η δυνατότητα να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Κέρκυρα, όχι μέσω φυλλαδίων, αλλά μέσα από σύγχρονα qr codes που οδηγούν απευθείας στην επίσημη τουριστική ιστοσελίδα και τα social media του προορισμού. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Λαού παρουσία των Δημάρχων Βορρά και Νότου καθώς και των αντιδημάρχων Τουρισμού της Κέρκυρας αλλά και του τοπικού διευθυντή της DTS Ν. Ασπιώτη, του διευθυντή για την αγορά προϊόντος Ν. Παπαδάκη και της διευθύντριας προϊόντος J. Kasanicka.  

Εκδήλωση υποδοχής Τσέχων τουριστικών πρακτόρων

Συνάντηση της Δημάρχου με Βρετανίδα που κάνει διακοπές στην Κέρκυρα για 51 χρόνια 

Με Βρετανίδα που επί 51 συναπτά έτη επιλέγει την Κέρκυρα για τις διακοπές της συναντήθηκε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας Τουρισμού. Πρόκειται για την κ. Marlene Gabriel,  συνταξιούχο καθηγήτρια παιδιών με Ειδικές Ανάγκες η οποία επισκέπτεται τη χώρα μας από το 1965 ενώ από το 1970 και μέχρι σήμερα έρχεται στην Κέρκυρα για τις θερινές της διακοπές.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε την κ. Gabriel για την επιλογή της αυτή και την αγάπη που δείχνει έμπρακτα για το νησί μας και τόνισε ότι στο πρόσωπό της τιμά εκατοντάδες επισκέπτες του νησιού μας που η Κέρκυρα αποτελεί γι' αυτούς τον αγαπημένο τους ετήσιο προορισμό διακοπών. Από την πλευρά της η κ. Gabriel ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για την τιμή και τη συνάντηση τονίζοντας ότι και του χρόνου το καλοκαίρι θα έλθει στην πολυαγαπημένη της Κέρκυρα. 

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News