Τι παίζει Σήμερα

 • #DEALIFE: δείπνο δύο ατόμων με ελεύθερη επιλογή από το μενού στο εστιατόριο Kaiser Bridge
   
  Μόνο:65€
  Αρχική αξία90€
  Έκπτωση28%
  Δείτε το
 • prenatal 2021
 • pouliasi 130319
 • RENT EVENT 24022016
 • profi 111119

Εικονική μετακίνηση στην Κέρκυρα το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο ‘Young Historians of Europe’, ο Δ/ντης του 3ου Γυμνασίου Κέρκυρας, η παιδαγωγική ομάδα Erasmus+ καθώς και 16 μαθητές-τριες υποδέχτηκαν σε εικονική κινητικότητα (virtual mobility) τις συμμετέχουσες χώρες: Ιταλία (συντονίστρια χώρα), Τουρκία, Πορτογαλία, Ισπανία και Μάλτα (εταίροι) στις 2, 3 και 4 Ιουνίου 2021!

Εικονική μετακίνηση στην Κέρκυρα το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας

Η τριήμερη διαδικτυακή μετακίνηση, λόγω περιορισμών Covid-19- ήταν η 6η και τελευταία στη ροή του προγράμματος, έχοντας προηγηθεί αυτές στο Taranto της Ιταλίας (2018), στο Nevsehir της Καππαδοκίας (2019), στο Porto της Πορτογαλίας (2019, στη Barcelona της Ισπανίας (2019) και στο Gozo της Μάλτας (2021).

Στόχοι του τριετούς (2018-2021) αυτού προγράμματος υπήρξαν η ανάδειξη, η διατήρηση και η διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης (μνημεία UNESCO), μέσα από τις συμμετοχικές δράσεις των μαθητών-τριών. Παράλληλα βελτιώθηκαν οι γλωσσικές ικανότητες και καλλιεργήθηκαν οι αρχές της διαφορετικότητας και της αλληλεγγύης.

Οι μετακινήσεις της παιδαγωγικής ομάδας των καθηγητών-τριών του σχολείου μας και σαράντα οκτώ (48) μαθητών-τριών του στη διάρκεια των τριών ετών με αντίστοιχες μετακινήσεις των ευρωπαίων εταίρων μας, αποδεικνύει τη δυναμική των προγραμμάτων ERASMUS+ που επιφέρουν θετικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα άμεσα ή έμμεσα για τους συμμετέχοντες φορείς και τα μετακινούμενα άτομα μέσα από τις οργανωμένες δραστηριότητές τους. Με τα προγράμματα ERASMUS+ τα σχολεία χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας με τα σχολεία της Ευρώπης και σφυριλατούνται δυνατές σχέσεις που εξασφαλίζουν μελλοντικές συνεργασίες και συμπράξεις.

Η παιδαγωγική ομάδα Erasmus+:Καββαδία Α. (ΠΕ03), Κατσίκα Β. (ΠΕ86), Διαβάτη Ν. (ΠΕ06), Γισδάκη Μ. (ΠΕ05), Μιχαλοπούλου Κ. (ΠΕ80), Καραλής Ν. (ΠΕ04.04), Λιτσαρδόπουλος Μ. (ΠΕ81) και ο Διευθυντής του σχολείου Μελισσάς Μ. (ΠΕ84).

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News