Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.: Νέο Voucher για 150.000 εργαζόμενους έως 1000 ευρώ

Στο πλαίσιο της δράσης: «SUB2: Οριζόντια προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες (Horizontal upskilling/reskilling programs to targeted populations) – Δράση 16913»

Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.: Νέο Voucher για 150.000 εργαζόμενους έως 1000 ευρώ

Τι θα περιλαμβάνει η Νέα δράση;

Η επιδοτούμενη δράση περιλαμβάνει:

 προγράμματα θεωρητικής κατάρτισης των εργαζομένων ωφελούμενων διάρκειας 50 - 200 ωρών που οδηγούν σε απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων, αλλά και πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων

 υλοποίηση των προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης γίνεται με την μέθοδο με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

 Πιστοποίηση φυσικών προσώπων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/ IEC 17024 ή μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων προϊοντικών πιστοποιήσεων για ψηφιακές δεξιότητες Σε ποιους θα απευθύνεται: Δικαίωμα Υποβολής στο παρόν έργο και επομένως δικαίωμα υποβολής «Αίτησης Συμμετοχής» για εγγραφή στο Μητρώο Ωφελούμενων Εργαζομένων για κατάρτιση μέσω των Κ.Δ.Β.Μ., έχουν Εργαζόμενοι Ιδιωτικού Τομέα οι οποίοι πληρούν κατ ’ελάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 Να είναι εργαζόμενοι

 Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

 Είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Η επιλογή των ωφελούμενων στο πλαίσιο της εκάστοτε πρόσκλησης θα γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης, εφόσον πληρούνται οι επί μέρους προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης που θα επιλέξουν (όπως εκπαιδευτικό επίπεδο, γνώση ξένης γλώσσας, όπου απαιτείται κ.λπ.) και μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων. Αντικείμενα κατάρτισης Προσφέρεται ευρύ φάσμα επιλογών σε σύγχρονα αντικείμενα κατάρτισης υψηλής ζήτησης: οι ωφελούμενοι θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πληθώρας προγραμμάτων κατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης, με έμφαση σε «ψηφιακές» και «πράσινες» δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων και προγραμμάτων μεγάλων εταιρειών πληροφορικής με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Εκπαιδευτικό επίδομα

Το Eκπαιδευτικό Eπίδομα είναι ως 1.000€ (5 € / ώρα κατάρτισης μικτά).

Διάρκεια Προγραμμάτων

Τα προγράμματα συνεχιζόμενης κατάρτισης διαρκούν από 50 έως 200 ώρες.

Γιατί να επιλέξεις το «Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.»:

✔ Είμαστε Αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και έχουμε ενταχθεί στο Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης της δράσης, έπειτα από αξιολόγηση από την Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ).

✔ Διαθέτουμε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις για την υλοποίηση των δια ζώσης μαθημάτων. ✔ Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό στην Τεχνική Υποστήριξη για επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού ζητήματος ή προβλήματος.

✔ Χρησιμοποιούμε ιδιόκτητη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης (https://elearning.ekepee.gr/) , η οποία έχει αναπτυχθεί με φιλικότητα προς τον χρήστη και προσαρμόζεται με ευελιξία άμεσα στις ανάγκες κάθε δράσης.

✔ Πρόκειται να υλοποιήσουμε πληθώρα σύγχρονων και εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον κλάδο των ψηφιακών και των πράσινων δεξιοτήτων.

✔ Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα έχουν τη μέγιστη διάρκεια (200 ώρες), προκειμένου να παρέχεται πληρότερη ανάπτυξη του αντικειμένου κατάρτισης και διασφάλιση του μέγιστου δυνατού εκπαιδευτικού επιδόματος.

✔ Εξασφαλίζουμε άμεση έναρξη τμημάτων, πρωινά και απογευματινά, κατόπιν διαθεσιμότητας.

✔ Υποστηρίζουμε δίκτυο φορέων κατάρτισης σε όλη την Ελλάδα, για να διασφαλίσουμε αξιόπιστες υπηρεσίες κατάρτισης κοντά στον τόπο διαμονής σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 
Πληροφορίες
 
Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 π.μ. έως 18.00 μ.μ.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 35, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, Τηλ.: 2105582372-373-374
Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 11, ΚΕΡΚΥΡΑ, Τηλ.: 2661181206-232
 
Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.: Νέο Voucher για 150.000 εργαζόμενους έως 1000 ευρώ
«Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.» 

 

Δ/νση: Αθανασίου Πολίτη 11

Τηλ: 26611 81206, 26611 81232

Fax: 26611 81208

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. &
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημείο στο χάρτη

Websitewww.ekepee.gr

Facebook pageekepee.kerkyras

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News