Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Διάκριση Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας σε Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική Διάκριση του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας σε Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό στη Σερβία

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, έλαβε μέρος στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Σχολικών Χορωδιών «AleksandarMorfidisNisis», που διοργανώθηκε από τον «Σύνδεσμο Παιδαγωγών Μουσικής και Μπαλέτου της Σερβίας» το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 στην πόλη NoviSadτης Σερβίας, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στην κατηγορία των μικτών χορωδιών με βαθμολογία 89/100. 

Διάκριση Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας σε Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός ήταν εξαιρετικά υψηλού επιπέδου και σε αυτόν διαγωνίστηκαν συνολικά 14 χορωδίες, σε 3 κατηγορίες. Την προετοιμασία και διεύθυνση της χορωδίας ανέλαβε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ζερβόπουλος Κώστας, ενώ στο πιάνο συνόδευσε η καθηγήτρια του Σχολείου κα. Ελούλ Μαρία Ελένη.

Η σημαντική αυτή επιτυχία από τη συμμετοχή του Σχολείου σε έναν τόσο υψηλού επιπέδου διεθνή διαγωνισμό αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συνεχή ανοδική πορεία του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, που παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε υποδομές, αυτό συνεχίζει να βελτιώνεται συνεχώς και να διαπρέπει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού θα ήταν αδύνατη χωρίς την υλική και ηθική στήριξη της Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων και της Μητροπόλεως Νόβισαντ και Μπάτσκα της Σερβίας η οποία μας προσέφερε μια αξέχαστη αδελφική φιλοξενία. Ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας τους αδελφούς και φίλους μας Σέρβους για την τόσο θερμή αγάπη με την οποία μας αγκάλιασαν.

Τέλος, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που στάθηκε δίπλα μας υλικά και ηθικά, τις κερκυραϊκές επιχειρήσεις που μας στήριξαν, καθώς και τους Δήμους Κέρκυρας και Βελιγραδίου, που σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι, μας ετοίμασαν μια πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση και φιλοξενία στη σερβική πρωτεύουσα.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News