Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Δεξιότητες διαχείρισης του άγχους, θυμού, φόβων για παιδιά

Δεξιότητες διαχείρισης του άγχους, θυμού, φόβων για παιδιά

Τα παιδιά είναι ταξιδιώτες σε μια άγνωστη για αυτά χώρα...υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν τους τα μαθαίνει το σχολείο...και πολλές φορές οι γονείς χρειάζονται βοήθεια!

Σκοπός αυτής της Ομάδας για παιδιά, η οποία απεθευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-8 ετών (α’-β΄-γ΄δημοτικού), είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες δεξιότητες διαχείρισης του άγχους, του θυμού και των φόβων τους, καθώς επίσης και να αντιληφθούν το πώς οι σκέψεις επηρεάζουν τα συναισθήματά τους και τις συμπεριφορές τους.

Όλα αυτά στα παιδιά μπορούν να επιτευχθούν με την ανάγνωση θεραπευτικών παραμυθιών, τη ζωγραφική και τη συμμετοχή σε βιωματικά παιχνίδια.

Η Ομάδα για παιδιά θα περιλαμβάνει 4-6 παιδάκια και θα πραγματοποιηθεί σε 10 συναντήσεις, τις οποίες θα συντονίζει η εξειδικευμένη Κλινικός Ψυχολόγος- Ψυχολόγος της Υγείας κα. Άντζελα Νικήτα, Psych MA.

Οι συναντήσεις της Ομάδας για παιδιά θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο της ψυχολόγου, μια φορά την εβδομάδα με διάρκεια 1μιση ώρα, και το κόστος συμμετοχής στην Ομάδα για παιδιά ανέρχεται στα 15€/συνάντηση.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην Ομάδα για παιδιά στα τηλέφωνα 26610-42725 και 6944616712.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News