Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Βραβείο ErmisSilver στο νέο λογότυπο του Artissimo που σχεδίασε ο Χρήστος Τριβυζάς

ImageΜε στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, σ’ ένα περιβάλλον που σταθερά ξεχωρίζει και βρίσκεται σε αρμονία με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παρέχει, προχωρήσε στην ανανέωση της εταιρικής του εικόνας. Η νέα εταιρική ταυτότητα του Artissimo Bakehouse, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, όχι μόνο από τους πιστούς πελάτες του, αλλά και από το θεσμό των Ermis Awards, των Βραβείων Διαφήμισης και Επικοινωνίας. Τα Ermis Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την ένωση Εταιριών Διαφήμισης-Επικοινωνίας και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

ImageΤο νέο λογότυπο του Artissimo Bakehouse βραβεύτηκε με ErmisSilver, για το σχεδιασμό και την αισθητική του αρτιότητα, επιβεβαιώνοντας πως η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μπορεί και οφείλει να αναγνωρίζεται, όπου κι αν βρίσκεται.

ImageΤο σχεδιασμό και την επιμέλεια της νέας εταιρικής ταυτότητας του Artissimo Bakehouse ανέλαβε το δημιουργικό γραφείο του Χρήστου Τριβυζά, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο, στην απονομή που έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2010, στο θέατρο Badminton.

Περισσότερα για τον Κερκυραίο βραβευμένο Designer
Χρήστο Τριβυζά θα δείτε στη διεύθυνση: www.christrivizas.gr

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News