Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Άνοιξε το Dreams Corfu Resort & Spa στην Κέρκυρα

Η Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone και η Apple Leisure Group (“ALG”), ο κορυφαίος όμιλος διαχείρισης θερέτρων, ταξιδιών αναψυχής και φιλοξενίας στη Βόρεια Αμερική, μέρος της Hyatt, ανακοίνωσαν το άνοιγμα του Dreams Corfu Resort & Spa στις 28 Ιουλίου –παλαιότερα γνωστό ως Corcyra Beach, στα Γουβιά της Κέρκυρας– μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση.

Άνοιξε το Dreams Corfu Resort & Spa στην Κέρκυρα

Η HIP επένδυσε περίπου €29,2 εκατομμύρια για να αναβαθμίσει και να μετατρέψει το ακίνητο, το οποίο διαχειρίζεται η AMR™ Collection υπό την επωνυμία Dreams® Resorts & Spas προσφέροντας υπηρεσίες Unlimited-Luxury®. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την ανακατασκευή όλων των κοινόχρηστων χώρων και δωματίων, τοποθετώντας το ακίνητο ανάμεσα στα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα. Μέχρι το 2023, το θέρετρο θα διαθέτει 337 δωμάτια, 203 από τα οποία θα ανήκουν στην κατηγορία Preferred Club. Το καλοκαίρι του 2022, το θέρετρο άνοιξε με 235 δωμάτια, 50 εκ των οποίων ανήκαν στην κατηγορία Preferred Club. Όλοι οι επισκέπτες απολαμβάνουν πρόσβαση στην infinity πισίνα, σε αναβαθμισμένα εστιατόρια, στα πέντε νέα σημεία φαγητού και ποτού, όπως a la carte εστιατόρια, lobby bar, beach bar, νέο χώρο ψυχαγωγίας και νέο σπα με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το Dreams Corfu Resort & Spa είναι το πρώτο ακίνητο με την επωνυμία Dreams που άνοιξε στην Ελλάδα και προσφέρει την Unlimited-Luxury® εμπειρία με εκπληκτικά καταλύματα, επιλογές από διεθνή γαστρονομία και μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων. Αυτή η μοναδική παραθαλάσσια ιδιοκτησία βρίσκεται στην όμορφη πόλη των Γουβιών, δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από την προστατευόμενη από την UNESCO πόλη της Κέρκυρας, ενώ προσφέρει ένα πολυτελές σκηνικό για να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Ως ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα, το Dreams Corfu Resort & Spa προσφέρει στους επισκέπτες αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτική προβλήτα που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ καθώς και άλλες δραστηριότητες και εκδρομές στα όμορφα, γαλαζοπράσινα νερά της Κέρκυρας. Η ανακαίνιση του Dreams Corfu Resort & Spa υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης. Ο όρος "ALG" και "group" χρησιμοποιούνται σε αυτό το Δελτίο Τύπου για λόγους ευκολίας για να αναφέρονται στην Apple Leisure Group ή σε μία ή περισσότερες από τις θυγατρικές του ομίλου, οι οποίες παρέχουν συλλογικά υπηρεσίες πωλήσεων, μάρκετινγκ και brands θερέτρων και ξενοδοχείων. πρόγραμμα μελών, υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών αναψυχής και προορισμού και τεχνολογικές λύσεις σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και προμηθευτές.

Πηγή: tornosnews.gr

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News