Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Αγορές από χρυσάφι στην Κέρκυρα

"Μπιζνες από χρυσάφι στο Ιόνιο" έχει ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύθηκε χθες 10 Σεπτεμβρίου 2013 στο portal Zougla.gr.

Ύστερα από την είδηση για τον star του Hollywood Bruce Willis και την αγορά βίλας Νότια της Κέρκυρας, Ρώσος μεγιστάνας έχει καταφτάσει στην Κέρκυρα με την υπερπολυτελή θαλαμηγό «Madame Gu» που όλοι είδαμε και θαυμάσαμε. Διαβάστε περισσότερα για την επίσκεψή του στο νησί σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο zougla.gr.

Αγορές από χρυσάφι στην Κέρκυρα

Μπιζνες από χρυσάφι στο Ιόνιο

Οι επιβλητικές κορυφές (Corfu) της Κέρκυρας, η αίσθηση αρχοντιάς που αποπνέει το νησί αλλά και το έντονο βενετσιάνικο στοιχείο της κοσμοπολίτικης πόλης, έχουν κεντρίσει το τελευταίο διάστημα, το ενδιαφέρον Ρώσων, Καταριανών αλλά και Ελλήνων εφοπλιστών…

Ήδη ο Ρώσος μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Τσέλσι και όχι μόνο, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, χρειάσθηκε 2 χρόνια για να «νικήσει» την οικονομική κρίση, αλλά τα κατάφερε. Στις παγκόσμιες επενδύσεις του συμπεριλαμβάνεται και μια τεράστια έκταση στο χωριό Δασιά της Κέρκυρας. Πρόκειται για μια έκταση 270 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί στους ντόπιους, η επίσκεψη ενός από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο, του Ρώσου Andrei Skoch, ο οποίος βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες στο νησί με την υπερπολυτελή θαλαμηγό, που φέρει το όνομα «Madame Gu». Ο ίδιος φιγουράρει κάθε χρόνο στη σχετική λίστα του Forbes.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, ο Andrei Skoch, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της βιομηχανίας μετάλλων, επισκέφθηκε το νησί με σκοπό να αξιοποιήσει έκταση-«φιλέτο» που πωλήθηκε εν κρυπτώ πριν από έξι χρόνια σε ρωσική εταιρεία, ιδιοκτησίας του Roman Abramovits.

Αγορές από χρυσάφι στην Κέρκυρα

Πολυτέλεια και χλιδή εν πλω

Ο Ρώσος μεγιστάνας απολαμβάνει τη χλιδή του -99 μέτρων μήκους- γιοτ «Madame Gu» που κατασκευάστηκε στην Ολλανδία. Το πολυτελές σκαρί είναι σχεδιασμένο από τον Andrew Designs.

Πηγή: zougla.gr

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News