Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 05:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

1ο Βραβείο στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας για υψηλά ποσοστά Ανακύκλωσης

Στα πλαίσιο του αναπτυξιακού συνεδρίου  The Thessaloniki Metropolitan Summit 2021 που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το διεθνούς φήμης εβδομαδιαίο περιοδικό “The Economist” απονεμήθηκαν την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι στο Electra Palace Θεσσαλονίκης, τα βραβεία Green Awards 2021.

Βραβεύθηκαν οι σημαντικότερες δράσεις στην Ελλάδα για το περιβάλλον σε περιφέρειες, δήμους,  φορείς και επιχειρήσεις της χώρας που έχουν επιτύχει Υψηλά Ποσοστά Ανακύκλωσης και εφαρμόζουν πρότυπες περιβαλλοντικές πολιτικές, οι οποίοι προηγουμένως αξιολογήθηκαν από υψηλού επιπέδου Επιτροπή με πρόεδρο την επικεφαλής του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Γ. Βρεττάκου.

Το 1ο βραβείο στην Κατηγορία : «Βραβεία προς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού» και στην ενότητα : «Πρόγραμμα Ανακύκλωσης με διαλογή στην Πηγή σε συνεργασία με εθελοντές ή ΜΚΟ»  απονεμήθηκε  στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας για την εξέλιξη των 104 γωνιών ανακύκλωσης στα σχολεία, στα  ξενοδοχεία και στο δίκτυο σε συνεργασία με εθελοντές, τοπικά συμβούλια, δ/ντές σχολείων, πολιτιστικούς συλλόγους και αθλητικά σωματεία.

1ο Βραβείο στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας για υψηλά ποσοστά Ανακύκλωσης

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News