Τι παίζει Σήμερα

Turn on the Sound @ Stavento, 23/06/2021

Ώρα έναρξης: 16:00

Εξατομικευμένη θεραπεία: H νέα τάση στη Laser αποτρίχωση στο Oxygen Plus

Η νέα τάση στη LASER Αποτρίχωση! Εξατομικευμένη θεραπεία!
Εσύ ξέρεις τι είναι η εξατομικευμένη θεραπεία αποτρίχωσης με Laser;
Λόγω της συνεχούς εξέλιξης της τεχνολογίας έχουν "πλασαριστεί  στην αγορά", πάρα πολλά μηχανήματα Laser αποτρίχωσης, τα οποία υπόσχονται αποτελέσματα, άμεσα και οριστικά.

Εξατομικευμένη θεραπεία: H νέα τάση στη Laser αποτρίχωση στο Oxygen Plus

Μπορούν όμως όλα τα μηχανήματα Laser, να αντιμετωπίσουν αξιόπιστα όλες τις περιπτώσεις τριχοφυΐας, ακολουθώντας το ίδιο πρωτόκολλο;
Για παράδειγμα, μία μελαχρινή γυναίκα με λευκή επιδερμίδα και σκούρα τρίχα, θα χρειαστεί τον ίδιο αριθμό συνεδριών, ή τις ίδιες παραμέτρους κατά την εφαρμογή του Laser, με ένα άνδρα καστανό με ανοιχτόχρωμο δέρμα και πυκνή τριχοφυΐα;
Φυσικά η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ!
Τα δεδομένα στο χώρο της αποτρίχωσης με Laser έχουν αλλάξει εντυπωσιακά, αλλά και δραστικά.
Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι αισθητικοί, κάνοντας διάγνωση της τριχοφυΐας, καθορίζουν το εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπειών, για τον καθένα ξεχωριστά!

Πώς γίνεται η διάγνωση – αξιολόγηση της τριχοφυΐας;

Πρόκειται για μια διαδικασία, κατά την οποία η εξειδικευμένη αισθητικός, μετά από μια σειρά διαγνωστικών τεστ (μέτρηση φωτότυπου, ανάλυση τρίχας με φακό ή ειδική κάμερα, κ.α.) καθορίζει τις παραμέτρους και τις τεχνικές, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάθε τριχοφυΐα.
Στη συνέχεια βάση ενός κατάλληλου ερωτηματολογίου – ιστορικού υγείας, κάνει διάγνωση των αναγκών και προτείνει ένα εντελώς εξατομικευμένο πλάνο συνεδριών, συνδυάζοντας  διαφορετικές  και σύγχρονες τεχνικές  αποτρίχωσης.
Όπως προαναφέραμε δεν είναι όλα τα Laser αποτρίχωσης κατάλληλα για όλες τις περιοχές του σώματος, ούτε για όλους τους ανθρώπους.

Εξατομικευμένη θεραπεία: H νέα τάση στη Laser αποτρίχωση στο Oxygen Plus

Γι' αυτό και η σωστή διάγνωση έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίζει ο ειδικός πώς, πότε και πόσο συχνά πρέπει να "εφαρμόσουμε Laser" στο κάθε τριχοθυλάκιο, με ποια σειρά και πόσες σε συνεδρίες θα χρησιμοποιηθεί κάθε Laser, καθώς και πότε θα χρειαστεί συνδυασμός των μεθόδων.
Μαζί δημιουργούμε ένα ξεχωριστό πλάνο για κάθε άτομο που μπορεί να διαφέρει στον αριθμό συνεδριών, τις παραμέτρους, αλλά και τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσουμε!
Ο υπεύθυνος της αξιολόγησης σας, συστήνει τη συχνότητα συνεδριών, καθώς και τη μέθοδο που θα ακολουθηθεί στην επόμενη επίσκεψη.
Οι περισσότερες περιπτώσεις, λόγω των μηχανημάτων Laser με τεχνολογία αιχμής, που χρησιμοποιούμε στο Oxygen plus, έχουν οριστικό αποτέλεσμα σε 6-10 συνεδρίες.

To σύγχρονο κέντρο αισθητικής Oxygen plus, όπως πάντα καινοτομεί και τολμά να δίνει γραπτή, 5ετή εγγύηση αποτελέσματος, ώστε να έχουμε τη σιγουριά του αποτελέσματος με τη βέλτιστη μέθοδο και Δωρεάν τις συνεδρίες συντήρησης, αν χρειαστούν!
Εμπιστευτείτε τη Laser αποτρίχωση σας, στους ειδικούς του Oxygen plus, με 20 χρόνια εμπειρίας και Laser 5ης γενιάς!

Oxygen Plus
Εμπιστευτείτε τους καλύτερους!

Εξατομικευμένη θεραπεία: H νέα τάση στη Laser αποτρίχωση στο Oxygen Plus

 
 
Δ/νση: Σπ. Αρβανιτάκη 7, Κέρκυρα
Τηλ: 26610 20500
E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website pageOxygenplus.gr
Σημείο στο χάρτη 
Facebook pageOxygen Plus
InstagramOxygen_plus_corfu
 
 
 
 
Επιμέλεια: Ραφαέλλα Άννα Μπούχλα

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News