Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Corfuland Experience: Jeep Safari στην Αλβανία με τo Niakas Travel

Στα πλαίσια του Corfuland Experience, του project που έχει αποσπάσει πανελλήνιο βραβείο καινοτομίας στη Διαφήμιση (δείτε περισσότερα εδώ) η ομάδα του Corfuland.gr ταξίδεψε αυθημερόν με την Niakas Travel από την Κέρκυρα στην Αλβανία για να ζήσει μια διαφορετική εμπειρία, Safari με τζιπ.

Corfuland Experience: Jeep Safari στην Αλβανία με τo Niakas Travel

Η εκδρομή είχε ως αφετηρία το λιμάνι της Κέρκυρας, αλλά η περιπέτεια ξεκίνησε στο λιμάνι των Αγίων Σαράντα όπου το Corfuland Team περίμεναν 3 ανοιχτά 7 θέσια Land Rover τζιπ, έμπειροι οδηγοί και μια ξεναγός.

Η διαδρομή ξεκίνησε από την πόλη των Σαράντα προς την Αλβανική Ριβιέρα με το φυσικό τοπίο, τις πανέμορφες παραλίες και τα παραδοσιακά χωριά. Τα jeep διέσχισαν χωμάτινους δρόμους με πανοραμική θέα και απόκρημνες πλαγιές που έκοβαν την ανάσα και ανέβαζαν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Το Corfuland Team επισκέφθηκε το κάστρο του Πόρτο Παλέρμο ή αλλιώς το κάστρο της Βασιλικής που βρίσκεται στο χωριό Κηπαρό. Το κάστρο λέγεται πως χτίστηκε από τους Ενετούς αλλά τροποποιήθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα από τον Αλή Πασά της Τεπελένης και εντυπωσιάζει για τον στρατηγικό σχεδιασμό του. Από την κατασκευή του φανερώνονται στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά και η αγάπη του για την Κυρά- Βασιλική. 

Μια στάση για το μεσημεριανό γεύμα σε ένα γραφικό σημείο με φρέσκα θαλασσινά και ντόπιο κρασί και η εκδρομή συνεχίστηκε προς το πάρκο Blue Eye. Μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, η ξακουστή πηγή Γαλάζιο Μάτι, μια από τις 18 πηγές του ποταμού Μπίστριτσα, εντυπωσιάζει για τα μοναδικά χρώματα που χαρίζει το νερό καθώς αναβλίζει από βάθος που δεν έχει μετρηθεί μέχρι και σήμερα. 

Η εκδρομή τα είχε όλα, ταχύτητα, δράση, αδρεναλίνη, εντυπωσιακές εικονες. Μια εκδρομή γεμάτη χρώματα και συναισθήματα. Μια εμπειρία που αξίζει να ζήσει κανείς.  

Corfuland Experience: Jeep Safari στην Αλβανία με τo Niakas Travel

Η Niakas Travel βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του τουρισμού στην Κέρκυρα για πάνω από 30 χρόνια. Παρέχει επιλεγμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με φιλική και προσωπική εξυπηρέτηση. 

Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν: online διαμονή σε όλη την Ελλάδα (Ξενοδοχεία, Διαμερίσματα, Βίλλες) B2B portal, οnline κρατήσεις για πλοία (Ελλάδα & Ιταλία), ημερήσιες κρουαζιέρες και εκδρομές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.α.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.niakas.com για να μάθετε περισσότερα.

Χορηγοί: Saranda Jeep, Niakas Travel, Ionian Cruises

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News