Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Corfuland Excursions: Ημερήσια εκδρομή στο Οτράντο με την Liberty Lines και το Niakas travel

Η ομάδα του Corfuland.gr ταξίδεψε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στο Otranto της Ιταλίας με τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή της Liberty Lines που συνδέει το ανατολικότερο λιμάνι της Ιταλίας με τους Παξούς και την Κέρκυρα. 

Corfuland Excursions: Ημερήσια εκδρομή στο Οτράντο με την Liberty Lines και το Niakas travel

Το Niakas Travel, ναυτικός πράκτορας στην Κέρκυρα της Ιταλικής εταιρίας Liberty Lines σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας και το ιταλικό γραφείο  Ellade viaggi στο Otranto, προσκάλεσε το Corfuland team σε ένα ημερήσιο ταξίδι γνωριμίας στο Otranto.

Η ομάδα συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Κέρκυρας, επιβιβάστηκε στο ιπτάμενο δελφίνι και σε μόλις 2 ώρες και 30 λεπτά, έφτασε στο λιμάνι του Otranto. Εκεί οι διοργανωτές του ταξιδιού είχαν ετοιμάσει γευστικό μπουφέ για όλους καθώς και ξενάγηση με ελληνόφωνο ξεναγό στα αξιοθέατα του Otranto.

Είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στα πανέμορφα, γραφικά καντούνια της πόλης του Otrantο που βρίσκεται μέσα στο επιβλητικό κάστρο του, ακριβώς πάνω από τα καταγάλανα νερά. Δεν παραλείψαμε να δοκιμάσουμε gelato, καφέ crema di mandorla και creme di cacao. 

Στο Salento, διοργανώνεται κάθε Αύγουστο ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ το "La Notte della Taranta", αφιερωμένο στην παραδοσιακή Ιταλική κουλτούρα. Φέτος το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Melpignano, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 22χλμ. από το Otranto. 

Τα ιπτάμενα δελφίνια τελευταίας γενιάς της Liberty Lines, ταξιδεύουν με ταχύτητα έως και 35 κόμβους, καλύπτοντας την απόσταση μεταξύ Οτράντο και Κέρκυρας σε μόλις 2,5 ώρες. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, έως και 6 φορές την εβδομάδα και μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες και να κλείσετε το εισιτήριό σας, κάνοντας κλικ εδώ.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News