Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Elvis @Σινέ Ορφεύς, 4-6/7

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 65

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 

 

Δευτέρα 4/7 ως και Τετάρτη 6/7: 21:30

 

INFO:

Elvis (2022)
Σκηνοθεσία: Baz Luhrmann
Ηθοποιοί:  Kelvin Harrison Jr., Tom Hanks, Austin Butler, Olivia DeJonge, Dacre Montgomery, David Wenham, Luke Bracey, Xavier Samuel, Chaydon Jay
Tags: βιογραφία, δράμα
Διάρκεια: 159'
Κατάλληλο: 


 

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η ταινία εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ (Μπάτλερ), μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (Χανκς). Η ιστορία εμβαθύνει στην πολύπλοκη δυναμική μεταξύ του Πρίσλεϊ και του Πάρκερ, των οποίων η σχέση μετρά πάνω από 20 χρόνια, από την ανάδειξη του Πρίσλεϊ μέχρι την εκτίναξη της φήμης του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την 'απώλεια της αθωότητας' στην Αμερική. Στο επίκεντρο αυτής της διαδρομής βρίσκεται ένας από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς ανθρώπους στη ζωή του Έλβις, η Πρισίλα Πρίσλεϊ(Ολίβια ΝτεΤζόντζ).

 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis):


Μια ακόμη μουσική βιογραφία (μετά τον Freddie Mercury και τον Elton John) ενός θρύλου της μουσικής. Ο Baz Lurhmann (Moulin Rouge!) επικεντρώνει στη σχέση του Elvis (Austin Butler) με τον μάνατζέρ του (Tom Hanks). Η ταινία προβλήθηκε χωρίς καλά σχόλια στο φεστιβάλ των Καννών, αλλά υπόσχεται μια μουσική εξτραβαγκάνζα (αν και λίγο πιο περιορισμένη από άλλες ταινίες του σκηνοθέτη), και ένα θέμα με το οποίο οι θεατές είναι εξοικειωμένοι. 

 

 

TRAILER:

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips