Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο Οίκος Gucci @Σινέ Ορφεύς, 25/11-1/12

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 287

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:00

 

 

INFO:

O οίκος Gucci (House of Gucci, 2021)
Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Ηθοποιοί: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek, Al Pacino
Tags: κοινωνική, μόδα, διασκευή
Διάρκεια: 157'
Κατάλληλο: -

 

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η ταινία Ο Οίκος Gucci είναι εμπνευσμένη από την συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis):


Ένα all-star cast με επικεφαλής την Lady Gaga σε μια ταινία χαρακτήρων από αυτές που δύσκολα κάνει πλέον το Hollywood. Ridley Scott (Blade Runner, Gladiator) στην σκηνοθεσία σε μια ταινία που στοχεύει σε βραβεία -κυρίως για τους πρωταγωνιστές της. Η απόφαση να υποδυθούν οι ηθοποιοί ψεύτικη Ιταλική προφορά για τις ανάγκες της ταινίας βγάζει τελείως εκτός κλίματος. 
 

Μέτρα Ασφαλείας Σινέ Ορφεύς

Για την είσοδο στο χώρο του κιν/φου απαιτείται:

● Για τους 18 ετών και άνω: Είναι υποχρεωτκή η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού  (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού)  ή η επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν
 
● Από 4 έως 17 ετών με δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ωρου,ανεβασμένο στην πλατφόρμα. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

●Έντυπο ταυτοπροσωπίας (Ταυτότητα / διαβατήριο / φοιτητική ή μαθητική ταυτότητα)

● Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική

Για την δική σας ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τα εκδοτήρια εισιτηρίων του κινηματογράφου ανοίγουν 30 λεπτά πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας. Για αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να προσέρχεστε τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την προβολή

 

 

TRAILER:

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips