Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Todo el Amor - Ποιητική Ερωτική Συλλογή

Το Βιβλιοπωλείο Κίνητρο σας προτείνει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την ερωτική ποιητική συλλογή "Todo el Amor" όπου συγκεντρώνονται τα πιο σημαντικά ερωτικά τραγούδια του χιλιανού ποιητή, που αφήνουν μία αίσθηση εντελώς πρωτόγνωρη και απροσδόκητη, με την πρώτη κιόλας ανάγνωση.
 
Image
 
ΤΟDO EL AMOR

Από το "Άσμα Ασμάτων" του Σολομώντα, από του αρχαίους λυρικούς ως τον Μαγιακόφσκι, τον Καβάφη, τον Ελύτη, τον Ρίτσο, ο Έρωτας αποτελεί ένα ποιητικό θέμα ζωντανό, πρωταρχικό, άλλοτε τετριμμένο, άλλοτε απαρχή μιας νέας έκφρασης, πολυδιάστατο και πολύμορφο. Todo el Amor είναι ο τίτλος της ποιητικής συλλογής που ανθολόγησε ο Νερούντα από διάφορα έργα του. 

Συγκεντρώνονται στη συλλογή αυτή τα πιο σημαντικά ερωτικά τραγούδια του χιλιανού ποιητή, που αφήνουν μία αίσθηση εντελώς πρωτόγνωρη και απροσδόκητη, με την πρώτη κιόλας ανάγνωση. Ο Έρωτας φανερώνεται ως μία έμφυτη διάθεση, συνυφασμένος με την απλότητα, τη φυσικότητα των στοιχείων που περιβάλλουν τον καθημερινό, το αναγκαίο, το πρωτογενές. (από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)
 
Συγγραφέας: Neruda Pablo
Μετάφραση: Κώστας Σουέρεφ
Εκδόσεις: Έψιλον
ISBN:960-7062-34-5
 
Πηγή: www.e-kinitro.gr

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News