Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Παρουσίαση του βιβλίου "Οι επιβάτες του φεγγαριού" του Άγγελου Αντωνόπουλου, 21/04/2009

ImageΗ Δημόσια Βιβλιοθήκη και το βιβλιοπωλείο "Κίνητρο" σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του δημοφιλούς ηθοποιού Άγγελου Αντωνόπουλου, "Οι επιβάτες του Φεγγαριού" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αιώρα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη της Διακαινισίμου, 21/04/2009 στις 20:00 στο κτίριο της Βιβλιοθήκης στο Παλαιό Φρούριο. 

ο Σπύρος Σαββανής και ο Πέτρος Αυγερινός θα παρουσιάσουν το βιβλίο. 
Η Μαριέττα Σαββανή, ο Πέτρος Αυγερινός καθώς και ο ίδιος ο συγγραφέας Άγγελος Αντωνόπουλος θα διαβάσουν αποσπάσματα του βιβλίου. Την παρουσίαση συντονίζει ο Λευτέρης Πλασκοβίτης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο και το συγγραφέα:

Στην πρώτη συγγραφική του, ώριμη, απόπειρα, ο ηθοποιός και δάσκαλος του θεάτρου Άγγελος Αντωνόπουλος βάζει στο χαρτί την ανατροπή, μια σειρά ανατροπών στην καθημερινή ζωή απλών ανθρώπων που ζουν τις μικρές τους ιστορίες στο περιθώριο της «Μεγάλης Ιστορίας», που τους αγγίζει, τους αλλάζει, αλλά δεν τους συγκινεί. Με γραφή άμεση, που κινείται ανάμεσα στην ποιητικότητα των μονολόγων και την «πραγματικότητα» των διαλόγων, ο Άγγελος Αντωνόπουλος φέρνει τον πόθο κοντά στο χωρισμό, τη μνήμη κοντά στην απώλεια, το τέλος κοντά στην αρχή. O Άγγελος Aντωνόπουλος σπούδασε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Tέχνης με δάσκαλο τον Kάρολο Kουν. Πολλά χρόνια δάσκαλος και ο ίδιος. Ως ηθοποιός υπηρέτησε όλα τα είδη του θεάτρου. H δραστηριότητά του είναι μεγάλη επίσης στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Oι επιβάτες του φεγγαριού είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.
Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News