Πρόσφατες Αγγελίες
- Ενοικιάζεται τριάρι στο Μαντούκι
- Ζητείται άτομο για λάντζα/καθαρίστρια από το Spyros Bar Restaurant στον Κοντογιαλό
- Ζητείται άτομο για service από το Libro d' Oro cafe
- Πωλείται διαμέρισμα στην Γαρίτσα
- Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην παλιά πόλη
- Ζητείται προσωπικό στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ αισιοδοξία Κέρκυρας
- Ενοικιάζεται μονοκατοικία στην πλαγιά Κυνοπιαστών
- Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Dreams Corfu Resort & Spa
- Ζητείται υπάλληλος από τη βιοτεχνία πάγου Ice Maker
- Πωλείται μεζονέτα στα Κανάλια
Τι παίζει Σήμερα
Crazy, that: αγγλόφωνο μυθιστόρημα για την Κέρκυρα
Η Ιταλίδα ιστορικός τέχνης Elisabetta Saverini εκδίδει (αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή) ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου στην Κέρκυρα. Διαβάστε περισσότερα.
Το μυθιστόρημα έχει τον τίτλο: "Crazy, that: Crime, Faith, Passion".
4 χαρακτήρες συναντιώνται στο νησί της Κέρκυρας. Μια Αμερικανίδα φτάνει από τη Ρώμη στην Κέρκυρα με το σάκο της, αλλά και έτοιμη για επικίνδυνες περιπέτειες, ακόμη κι αν κατασκηνώνει στο Βίδο ή μένει στη Μαρίνα Γουβιών.
Ο συντηρητής έργων τέχνης Βαγγέλης Τσατσούλης την καλωσορίζει. Ωστόσο η ιστορία της οικογένειάς του και της ουλής που τον σημαδεύει παραμένει μυστική.
Ο αστυνομικός Silvio Di Napoli φτάνει στην Κέρκυρα για να λύσει Ελληνο-Ιταλικές διαφορές που σχετίζονται με την Καμόρα, ενώ ένας ομοφυλόφιλος έφηβος συμπατριώτης του μπλέκεται στα πλοκάμια της παρανομίας με φόντο το Σαν Τζιάκομο.
Το βιβλίο της Elle Saverini περιγράφεται ως ένα "αισθησιακό μίγμα ανελέητης πραγματικότητας και φαντασίας διακοπών", ενώ η Κέρκυρα γίνεται το θέρετρο του πάθους, εγκλήματος αλλά και της πίστης.
Αυτό το κοσμοπολίτικο μυθιστόρημα (που θυμίζει James Bond και Όνομα του Ρόδου) εκδόθηκε πριν λίγες ημέρες, και διατίθεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω Amazon και Smashwords.
Η συγγραφέας του Crazy, that (που είναι και ταξιδιωτική σύμβουλος και λάτρης της Κέρκυρας) ετοιμάζει ήδη και το sequel.
Β. Κρουστάλλης