Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Στην Κέρκυρα το 6ο Παγκόσμιο κύπελλο καράτε, 01-07/07/2013

Στην Κέρκυρα το 6ο Παγκόσμιο κύπελλο καράτε, 01-07/07/2013Στο επίκεντρο θα βρεθεί το νησί των Φαιάκων για μια εβδομάδα, αφού στο Κλειστό του ΕΑΚ θα διεξαχθεί το 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο καράτε.

Το καλοκαίρι και για 7 ημέρες, η Κέρκυρα θα αποτελέσει το επίκεντρο του παγκοσμίου καράτε, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία (World Karate Federation) για μία ακόμη φορά επέλεξε το νησί για τη διεξαγωγή μιας πολύ σημαντικής διοργάνωσης. Πρόκειται για το 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο Καράτε Νέων-Νεανίδων,Παίδων-Κορασίδων και προπονητικού σεμιναρίου (camp), με την επωνυμία «Karate 1 Youth Cup», που θα γίνει από 1 έως 7 Ιουλίου 2013.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Κέρκυρας, ενώ οι αθλητές -τριες που θα λάβουν μέρος θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια του προπονητικού σεμιναρίου να εκπαιδευτούν με κορυφαίους προπονητές και παγκόσμιους πρωταθλητές όπως Davide Benetello, Γιάννη Κανέλλη, Esteban Perez. Η συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά στην Κέρκυρα, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη του καλοκαιριού του 2010 και 2012.

Προβλέπεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 600 αθλητές -τριες και παράγοντες, από 30 και πλέον χώρες. Να σημειωθεί, ότι στην περσινή διοργάνωση επισκέφθηκαν το νησί 1.050 αθλητές και συνοδοί οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συμμετοχή στην ως άνω εκδήλωση (σε αθλητές-τριες και συνοδούς) αναμένεται να είναι στο περσινό επίπεδο. Η επερχόμενη διοργάνωση θα τελέσει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, η οποία θα έχει τη βοήθεια και την υποστήριξη τόσο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , του Δήμου Κέρκυρας, όσο και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.).

Πηγή: corfupress.com

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News