Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ολοκληρώθηκε ο 11ος Αγώνας Κάσσιος Δίας στην Κασσιώπη

Ολοκληρώθηκε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες το αγωνιστικό διήμερο του 11ο Κάσσιου Δία στην Κασσιώπη της Κέρκυρας. Η διοργάνωση κλήθηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών και εθελοντών δεν έδωσε εκκίνηση στον μεγάλο αγώνα των 80 χλμ. και έγινε για όλους ένας κοινός αγώνας 35 χλμ.

Ολοκληρώθηκε ο 11ος Αγώνας Κάσσιος Δίας στην Κασσιώπη

Η συνεχής βροχή, η έντονη χαλαζόπτωση και η πυκνή νέφωση ακόμα και πάνω από τα 400μ. το πρωί του Σαββάτου καθώς και η επιδείνωση που διαφαίνονταν από τις μετεωρολογικές προβλέψεις για τις βραδινές ώρες δεν άφησαν πολλά περιθώρια και έτσι ήρθε η ακύρωση του αγώνα.

Παρόλα αυτά σε ένα δύσκολο και βαρύ τερέν 152 αθλητές από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στο τέλος. 

Νικητής αναδείχθηκε ο Φιλάρετος Μπούκης με χρόνο 3:50:47 με δεύτερό το  θεόδωρο Ζιάκα με 3:51:11 και τρίτο τον Δημήτρη Αποστολόπουλο με 4:06:00. 

Στις γυναίκες πρώτη νικήτρια ήταν η Ελβετίδα Stefanie Mauer με χρόνο 4:52:59 με δεύτερή την Ολλανδέζα Marcella Van Hermet με 5:08:16 και τρίτη την  Αναστασία Τζάρου με 5:24:19.

Στον αγώνα των 11χλμ της Κυριακής που ξεκίνησε και αυτός με καθυστέρηση λόγω βροχής πρώτος νικητής ήταν ο Κοσμάς Ντάφα με 58:50 με δεύτερό τον  Σταμάτη Τσιριγγάκη με 1:00:04 και τρίτο το Δημήτρη Μπούτικο με 1:01:17

Στις γυναίκες στην πρώτη θέση βρέθηκε η Olivia Sandu με χρόνο 1:08:18 , δεύτερή  η Χριστίνα Ανδριώτη με 1:14:59 και Τρίτη η  Σμαράγδα Πετρoχείλου με 1:15:23.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την προσπάθεια τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ηρωικούς εθελοντές που ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες του αγώνα. Kassios Dias Team.

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News