Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία οι αγώνες Κρίκετ, 26 και 27 Μαρτίου 2022

Διεξήχθησαν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών κλειστού χώρου αγωνιστικής περιόδου 2022 το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου 2022 στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του Ε.Α.Κ.Κέρκυρας. Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 09:00 μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Κ.-Κ.Γ.Σ. όπου ύστερα από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι η ομάδα του Κ.Γ.Σ. επικράτησε με σκορ 96-98. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της αθλήτριας Σκορδίλης Θεοπούλας του Κ.Γ.Σ. με 26 runs και retired out, καθώς και από τη Γ.Ε.Κ. της Γραμμένου Ελένης με 18 runs.

Με επιτυχία οι αγώνες Κρίκετ, 26 και 27 Μαρτίου 2022

Ο επόμενος αγώνας για τη κατηγορία γυναικών ήταν μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Κ.-Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ με την ομάδα του ΔΕΚΑΘΛΟΥ να σκοράρει 142 runs και την ομάδα της Γ.Ε.Κ. 132 runs. Από την ομάδα του Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ ξεχώρισαν οι αθλήτριες Αργυροπούλου Ιωάννα και Παρίση-Μεσημέρη Θεοδώρα που πέτυχαν 27 και 26 runs αντίστοιχα.

Για την ομάδα της Γ.Ε.Κ. καλή αγωνιστική παρουσία είχαν οι αθλήτριες Καψοκαβάδη Γεωργία με 9 runs και η Γραμμένου Ελένη με 24 runs. Τη Κυριακή 27 Μαρτίου ο πρώτος αγώνας άρχισε στις 18:30 μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΝΟΤΕΣ-Γ.Σ.Κ. ΒΥΡΩΝ.

Η ομάδα του Βύρωνα επικράτησε με σκορ 91-94 με τους αθλητές Γίουργα Σταμάτη να πετυχαίνει 14 runs για την ομάδα του και Μολινάρη Χρήστο 19 runs. Για την ομάδα των Λεόντων πολύ καλή ήταν η απόδοση του αθλητή Πανάρετου Νίκου καθώς πέτυχε 18 runs.

Στον τελευταίο αγώνα μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Κ.-Γ.Σ.Κ. ΒΥΡΩΝ νικητής αναδείχθηκε ο Βύρωνας μετά από ένα ανατρεπτικό παιχνίδι για γερά νεύρα. Ο αγώνας έληξε με σκόρ 99-100 για την ομάδα του Βύρωνα και ξεχώρισαν οι αθλητές Ανεμογιάννης Αλέξανδρος με 9 runs και Γιαλουράκος Αναστάσιος. Για την ομάδα της Γ.Ε.Κ. οι αθλητές που ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους παρουσία είναι ο Νικήτας Γεώργιος με 29 runs και ο Arsalan Ahmed με 27 runs.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News