Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ίδρυση Εθνικής Ακαδημίας Κρίκετ στην Κέρκυρα

Στην ίδρυση και λειτουργία Εθνικής Ακαδημίας προχωράει η Eλληνική Ομοσπονδία Κρίκετ με σκοπό την δημιουργία βάσης αθλητών, από τους οποίους θα επανδρωθούν οι Εθνικές Κατηγορίες και θα προκύψουν και οι μελλοντικοί πρωταθλητές. Η Εθνική Ακαδημία Κρίκετ (Ε.Α.Κ) θα λειτουργήσει ως μήτρα παραγωγής παικτών κορυφαίας ποιότητας σε όλη τη χώρα που θα έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις σε διεθνές περιβάλλον. Η ΕΑΚ θα στελεχωθεί από πιστοποιημένους προπονητές και διακεκριμένους αθλητές Ευρωπαϊκού επιπέδου και συγκεκριμένα τους Βασιλά Κώστα, Αναστάσιο Γιαλουράκο και Γιώργο Στογιάννο.

Ίδρυση Εθνικής Ακαδημίας Κρίκετ στην Κέρκυρα

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η συμμετοχή των αθλητών ηλικίας από 16-25 ετών στον ετησίως καταρτιζόμενο σχεδιασμό της ακαδημίας θα γίνεται μέσω της κατάθεσης εισήγησης από την προπονητική ομάδα και τον συντονιστή της ακαδημίας. Η επιλογή των αθλητών θα είναι απόρροια της επίδοσης τους κυρίως σε αγώνες ανοιχτού χώρου αλλά και σε κλειστού. Στους αθλητές – μέλη της Ε.Α.Κ θα διατίθεται η εμφάνιση και το πρόγραμμα το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσουν. Στον σχεδιασμό της συμπεριλαμβάνεται και η οργάνωσης προπονητικών αποστολών στο εξωτερικό. Η έναρξη της ακαδημίας θα γίνει από 1η Σεπτεμβρίου.

ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ Ε.Α.Κ

· Ενίσχυση του συνόλου δεξιοτήτων, της συνέπειας και των ιδιοτήτων ηγεσίας και οικοδόμησης ομάδας. Χρήση επιστημονικών μεθόδων και τεχνικών

Προσεκτικός σχεδιασμός & ανάλυση συστημάτων για συνεχή βελτίωση Σχεδιασμός αποτελεσματικής και αποδοτικής πλατφόρμας σε όλους τους νέους παίκτες για να δείξουν το ταλέντο τους για το μέλλον σε διεθνές επίπεδο.

Οι παίκτες της Ε.Α.Κ επιλέγονται για προπόνηση, με βάση τις επιδόσεις στα εγχώριες διοργανώσεις.

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News