Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητείται καθαριστής/ρια από την Corfu Escapes
- Ζητείται χειριστής φουσκωτού σκάφους/skipper
- Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Dreams Corfu Resort & Spa
- Πωλείται μονοκατοικία
- Ζητείται πωλήτρια/ης από τουριστικό κατάστημα στη παλαιά πόλη
- Πωλείται διαμέρισμα στη Γαρίτσα
- Ζητείται μάγειρας/σσα από το Spyros bar restaurant στον Κοντογιαλό
- Zητείται προσωπικό από το super market Diellas
- Ζητείται προσωπικό από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων
- Ζητείται προσωπικό από τα Praktiker
Τι παίζει Σήμερα
Το Χριστουγεννιάτικο προσκοπικό χωριό έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων
- Ημ / νία: 29.12.15
Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος Κερκυραίων, ολοκληρώθηκε το χριστουγεννιάτικο προσκοπικό χωριό που έλαβε χώρα για τρεις ημέρες στο Προσκοπείο της Κέρκυρας (26-28/12/2015), στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων κερκυραϊκού Προσκοπισμού. Το Χριστουγεννιάτικο χωριό προσέλκυσε πάρα πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους.
Το ατμοσφαιρικό και κατάφωτο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο καθώς είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται μια τόσο ζεστή και ανθρώπινη εκδήλωση στην πόλη μας. Είναι σημαντικό στις μέρες μας χωρίς κανένα κόστος παρά μόνο δίνοντας αγάπη, όλα τα παιδιά να φτιάχνουν μαθαίνοντας με τα χέρια πολλά και όμορφα δώρα όπως γνωστικές κουκουβάγιες από κουκουνάρες, χαρούμενους χιονάνθρωπους από ανακυκλώσιμα υλικά, γλυκές χιονόμπαλες από γάλα και καρύδα καθώς και να γίνονται κοινωνοί των ηθικών διδαγμάτων των παραμυθιών, να ζωγραφίζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τον Αστερούλη, να παίζουν ατελείωτα σε ένα άσκοπο παιγνίδι συλλέγοντας τους μαγικούς σπόρους του χωριού και τέλος να στέλνουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη σίγουρα ότι θα πάρουν μια απάντηση από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία!
https://www.corfuland.gr/el/diafora/kerkyra/to-christoygenniatiko-proskopiko-xorio-eklepse-tis-kardies-mikron-kai-megalon.html#sigProId32c08bc2e6
Το Σάββατο 26 Δεκέμβρη, ήταν η πρώτη μέρα που άνοιξε τις πόρτες του το χριστουγεννιάτικο προσκοπικό χωριό και πλημμύρισε από παιδιά, γονείς και φίλους που ήλθαν να χαρούν μαζί με τους Κερκυραίους Προσκόπους για τα 100 χρόνια τους. Τα παιδιά συμμετείχαν με πολύ κέφι σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως εργαστήρια τεχνικών δεξιοτήτων, ζαχαροπλαστικής, παραμυθιών και ζωγραφικής ενώ είχαν τη δυνατότητα να παίξουν γύρω από το Μύλο των Ξωτικών, να υποδεχθούν τον Άγιο Βασίλη, που κατέβηκε με σχοινιά και βεγγαλικά από τα τείχη, να απολαύσουν την υπέροχη χορωδία Καναλίων υπό τη διεύθυνση της κ. Αγάθης Κοσκινά καθώς και τη φανταστική θεατρική παράσταση «Οι καλικάτζαροι και η Αγέλαστη Πολιτεία» σε σκηνοθεσία της κ. Φαίης Μήλιου, που με περίσσεια αγάπη ετοίμασαν τα Ενήλικα Στελέχη του Κλάδου Λυκοπούλων. Οι Πρόσκοποι της Κέρκυρας, με την ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία που τους διακρίνει, φιλοξένησαν τον οργανισμό «Κάνε μια Ευχή Ελλάδος», που διέθεσε «Αστέρια της Ευχής» με τα οποία οι Κερκυραίοι στόλισαν απλόχερα το «Δέντρο των 100 Ευχών».
https://www.corfuland.gr/el/diafora/kerkyra/to-christoygenniatiko-proskopiko-xorio-eklepse-tis-kardies-mikron-kai-megalon.html#sigProId0433ee4d0c
Την Κυριακή 27 Δεκέμβρη, μετά από γενική επιθυμία ανέβηκε και πάλι η παράσταση των Ενηλίκων Στελεχών του Κλάδου Λυκοπούλων «Οι καλικάντζαροι και η Αγέλαστη Πολιτεία» ενώ ένα προσκοπικό μουσικό συγκρότημα μάγεψε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ρυθμούς τζαζ. Σημαντική είναι, επίσης, η κοινωνική προσφορά των Προσκόπων της Κέρκυρας που ενθάρρυναν κάθε Κερκυραίο να στολίσει το επτάμετρο «Δέντρο των 100 Ευχών» που ως χθες φιλοξενεί περισσότερα από 1.000 Αστέρια της Ευχής για τους σκοπούς του οργανισμού Make A Wish. Χθες το χριστουγεννιάτικο προσκοπικό χωριό επισκέφτηκαν ο κ. Ανδρέας Σκούπουρας, Αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού του Δήμου Κέρκυρας και η κ. Μερόπη Υδραίου, Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Κερκυραίων Δήμος».
Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, συνεχίστηκαν οι δραστηριότητες και παραστάσεις με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Ιονίου Ωδείου και του συνόλου των κρουστών της Παλαιάς Φιλαρμονικής. Τέλος, ακολούθησε ένα Christmas party με μουσική επιμέλεια του DJ Lakis!
Προβεβλημένες Αγγελίες
- Ζητείται καθαριστής/ρια από την Corfu Escapes 19.06.26
- Ζητείται χειριστής φουσκωτού σκάφους/skipper 19.06.26
- Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Dreams Corfu Resort & Spa 19.06.26
- Πωλείται μονοκατοικία 19.06.26
- Ζητείται πωλήτρια/ης από τουριστικό κατάστημα στη παλαιά πόλη 19.06.26
- Πωλείται διαμέρισμα στη Γαρίτσα 19.06.26
- Ζητείται μάγειρας/σσα από το Spyros bar restaurant στον Κοντογιαλό 19.06.26
- Zητείται προσωπικό από το super market Diellas 19.06.26
- Ζητείται προσωπικό από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων 19.06.26
- Ζητείται προσωπικό από τα Praktiker 19.06.26
- Ζητείται καμαριέρα από μικρή μονάδα Aparthotel 19.06.26
- Zητούνται παρκαδόροι 19.06.26
- Ζητείται προσωπικό από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Κέρκυρας 18.06.26
- Ζητείται προσωπικό από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων 18.06.26
- Ζητείται οδηγός από την εταιρεία Γ και Ε Ρούσσινος ΙΚΕ 18.06.26
- Ζητείται καμαριέρα από το Nostalgia Corfu Town Apartments 18.06.26
- Ζητείται ψυχολόγος 18.06.26
- Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Atlantica Grand Mediterraneo 18.06.26
- Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Divani Corfu Palace 18.06.26
- Ζητείται τεχνίτρια νυχιών 18.06.26
- Πωλείται οικόπεδο στους Περουλάδες 18.06.26
- Ζητείται άτομο για καθαριότητα Airbnb στη Λευκίμμη 18.06.26
- Ζητείται άτομο για καθαριότητα τουριστικών καταλυμάτων στους Άγιους Δέκα 18.06.26
- Ζητείται αποθηκάριος 18.06.26
- Ζητείται οδηγός 18.06.26
- Ζητείται σερβιτόρος/α 17.06.26
- Ζητείται barman από το Spianada meats and greens 17.06.26
- Ζητείται ψήστης από το Pane e Souvlaki 17.06.26
- Ζητείται σερβιτόρος/α και βοηθός από το Spianada Meats and Greens στην πλατεία Δημαρχείου 17.06.26
- Ζητείται σερβιτόρος/α και βοηθός από το Spianada meats and greens 17.06.26









