Το Κερκυραϊκό Κάμα Σούτρα

Ύστερα από το Κερκυραϊκό Λεξικό  με 5000 λέξεις από την Κερκυραϊκή ντοπιολαλιά, ο Σταμάτης Κυριάκης ετοιμάζει από χρόνια το "Κερκυραϊκό κάμα Σούτρα", ένα πόνημα με σκοπό να εκδόσει σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πηγή με θέμα τις Κερκυραϊκές παραδοσιακές στάσεις στον έρωτα. Αφορμή για αυτήν τη δήλωση του Σταμάτη Κυριάκη ήταν μία δήλωση νεαράς Βαλανείτισας ότι τα αγόρια του χωριού είναι δήθεν, αλλά "δεν". Ένα αρσενικό βέβαια του απάντησε "έλα τώρα μωρέ Σταμάτη που κάθεσε και ακούς τσι ζάμπες" και κάπως έτσι αποφάσισε ότι θα συμβάλει στην τόνωση της ερωτικής ζωής και παρουσιάζεις τις τρεις από τις γνωστότερες παραδοσιακές στάσεις αλά Κερκυραϊκά!

Το Κερκυραϊκό Κάμα Σούτρα

Κερκυραϊκές παραδοσιακές στάσεις στον έρωτα

1. Πόντα ντι λέττο

Πρόκειται για μια δημοφιλή στάση αν και πολλοί έχουν παραπονεθεί ότι είναι κουραστική. Είναι προφανές ότι τους διαφέυγουν αρκετές και σημαντικές λεπτομέρειες.

2. Σόρδολο αμπιτάντε

Εξίσου δημοφιλής στάση που προυποθέτει το ένα απο τα δύο (τουλάχιστον) μέρη να έχει αναστολές ενώ το άλλο να έχει και μια κάποια ρομαντική διάθεση.

3. Σεσάντα νόβε σάλτο αλιμπαρτάρε

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί ενώ -όπως καταλαβαίνετε -πρόκειται για το παραδοσιακό 69, συμβαίνει μια καινοτομία. Γίνεται ένα- η και επαναλαμβανώμενα - αλιμπαρταρίσματα χωρίς να χαλάει το "νούμερο". Ακούγεται εύκολο αλλά χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και απόλυτο συντονισμό. 

 

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips