Τι παίζει Σήμερα

Fuego Summer Art Camp, 09-20/07/2018

Ώρα έναρξης: 08:00

Προσφορά Phisio Plus: πελματογράφημα, μασάζ, 1 μήνας μυικής ενδυνάμωσης εντελώς δωρεάν

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2378

jeventimage

Το κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Phisio Plus προσφέρει ένα δωρεάν πελματογράφημα, ένα δωρεάν μυοχαλαρωτικό μασάζ πλάτης-αυχένα διάρκειας 30 λεπτών και μυική ενδυνάμωση - σύσφιξη διάρκειας ενός μήνα. 

 

Ο πελματογράφος είναι μια διαγνωστική ιατρική συσκευή, που λειτουργεί χωρίς ακτινοβολία ή ραδιενέργεια και μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα σε ενήλικες και παιδιά. Αποτελείται από χιλιάδες αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν και αναλύουν τη βάδιση σε δισδιάστατες και τρισδιάστατες γραφικές παραστάσεις και με αυτόν τον τρόπο καθιστούν αναγνωρίσιμες τις ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων. Διαθέτει 5.088 αισθητήρες και εντοπίζει με ακρίβεια την κατανομή βάρους, τις μηχανικές πιέσεις, το χρόνο βάδισης, τον άξονα του σώματος και την ισορροπία του τόσο κατά τη στάση, όσο και κατά τη βάδιση. Αξιολογώντας αυτές τις μετρήσεις και τις πληροφορίες του πελματογραφήματος κατασκευάζονται ειδικά ορθωτικά πέλματα αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο ασθενή.

* Μπορείτε να επιλέξετε όποιες από τις 3 υπηρεσίες θέλετε. Δεν είναι υποχρεωτικό να πραγματοποιηθούν και οι 3. Απλά επικοινωνήστε με το Phisio Plus για να κλείσετε το ραντεβού σας.

 

Διάρκεια προσφοράς: Έως 30 Σεπτεμβρίου 2017

Phisio Plus

Φιγαρέτο 42, Κανόνι & Αρμένη Βράϊλα 13, Τέννις, Κέρκυρα.
+30-26610-41101 , +30-26610-81000
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Apovrado Κommeno

Kομμένο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Corfuland News