Τι παίζει Σήμερα

Προσφορά Electronet Mesimeris: -20% στα ψυγεία Pitsos και δωρεάν τοποθέτηση Air Condition

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1795

jeventimage

Το κατάστημα Electronet Mesimeris προσφέρει για λίγες μόνο ημέρες, από τη Δευτέρα 19 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, έκπτωση -20% σε όλα τα ψυγεία Pitsos. Επιπλέον με κάθε αγορά Air Condition από το κατάστημα Electronet Mesimeris, έχετε δωρεάν την τοποθέτηση από εξειδικευμένο συνεργείο.

 

Γνωρίστε τα ψυγεία Pitsos

 

Full NoFrost: Full NoFrost από την Pitsos, ποτέ πια απόψυξη στη συντήρηση, ποτέ πια απόψυξη στην κατάψυξη. Χάρη στη σωστή σχεδίαση της ροής του αέρα, η υγρασία που θα μπορούσε να μετατραπεί σε πάγο, αφαιρείται αποτελεσματικά από το εσωτερικό της συσκευής. Ταυτόχρονα διατηρείται η φυσική υγρασία των τροφίμων, με αποτέλεσμα όλα σας τα τρόφιμα να συντηρούνται καλύτερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Ενεργειακή κλάση: Οι συσκευές ψύξης Pitsos υπάγονται τουλάχιστον στην ενεργειακή κλάση Α+, προσφέροντας χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, περισσότερη οικονομία και σεβασμό στο περιβάλλον. Μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α++ εξοικονομεί πάνω από 40% ενέργεια σε σχέση με μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α.

 

Κλιματική κλάση: Tα ψυγεία Pitsos είναι σχεδιασμένα με τέτοιες προδιαγραφές, ώστε να λειτουργούν ιδανικά στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Μεσογείου, ακόμη κι αν η θερμοκρασία δωματίου αγγίξει τους 43°C. Οι συσκευές αποδίδουν την αναμενόμενη ψύξη, το μοτέρ δεν καταπονείται και επομένως καταναλώνει την ελάχιστη απαιτούμενη ενέργεια.

 

ExtraCold: Το ExtraCold είναι μία ζώνη εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας μέσα στο ψυγείο, ιδανική για τη συντήρηση ευπαθών τροφίμων, όπως κρέας, ψάρι, πουλερικά και φρεσκομαγειρεμένο φαγητό. Το ExtraCold διαθέτει ένα μικρό άνοιγμα στο πίσω μέρος που επιτρέπει την εισαγωγή κρύου αέρα, με αποτέλεσμα ο ψυχρός αέρας να εγκλωβίζεται στο εσωτερικό του. Η θερμοκρασία στο συρτάρι ExtraCold είναι 2-3°C χαμηλότερη από την υπόλοιπη συντήρηση, ενώ η σχετική υγρασία διατηρείται κοντά στο 50%. Έτσι, ο μεταβολισμός των τροφίμων επιβραδύνεται και τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

ExtraFresh: Το συρτάρι ExtraFresh στηρίζεται σε σταθερό τηλεσκοπικό μηχανισμό και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διατηρεί τις βιταμίνες και τη γεύση των φρούτων και των λαχανικών, μέχρι και για διπλάσιο χρονικό διάστημα. Για μικρή ποσότητα τροφίμων, μετακινήστε το ρυθμιστή προς τα αριστερά, ενώ για μεγάλες ποσότητες μετακινήστε τον προς τα δεξιά.

 

Hλεκτρονικό σύστημα Vita Control: Αισθητήρες ελέγχουν την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία κάθε μισό δευτερόλεπτο, φροντίζοντας ώστε η θερμοκρασία στη συντήρηση και στην κατάψυξη να παραμένει σταθερή. Με αυτόν τον τρόπο, τα τρόφιμα διατηρούν τη φρεσκάδα και το άρωμά τους για μεγαλύτερο διάστημα, ενώ η επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνεται πολύ γρήγορα, ακόμη και στην περίπτωση που ανοιγοκλείνετε συχνά το ψυγείο. 

 

Κλιματική κλάση: Tα ψυγεία Pitsos είναι σχεδιασμένα με τέτοιες προδιαγραφές, ώστε να λειτουργούν ιδανικά στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Μεσογείου, ακόμη κι αν η θερμοκρασία δωματίου αγγίξει τους 43°C. Οι συσκευές αποδίδουν την αναμενόμενη ψύξη, το μοτέρ δεν καταπονείται και επομένως καταναλώνει την ελάχιστη απαιτούμενη ενέργεια.

 

Επιπλέον προσφέρει με κάθε αγορά Air Condition από το κατάστημα Electronet Mesimeris, δωρεάν την τοποθέτηση από εξειδικευμένο συνεργείο. 

 

Διάρκεια προσφοράς: Από Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017. 

Electronet Mesimeris

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 54 Σολάρι,
2661026289
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Μονή Βλαχερνών Ποντικονήσι

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Corfuland News