Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Θεατρικές Παραστάσεις στο Μον Ρεπό 2014

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 6545

jeventimage

Δείτε τις θεατρικές παραστάσεις που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα και θα ανέβουν στο θέατρο Μον Ρεπό, Ρένα Βλαχοπούλου τον Ιούλιο και Αύγουστο 2014, μέχρι νεοτέρας.

[Τελ. Ενημέρωση 12/07/2014]

 

Δον Κιχώτης

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 -  Ώρα 21.00

O Ιππότης των Ιπποτών , ο Ιππότης για τα παιδιά, ο Δον Κιχώτης,

 θα συναντήσει τους μικρούς του φίλους από κοντά στην Κέρκυρα!    

Φέτος  οι μαγικές σβούρες , ο αγαπημένος θίασος των παιδιών, συμπληρώνουν 10 χρόνια  στο ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ και το γιορτάζουν  με μια υπέροχη παράσταση, μια μοναδική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη από τους ήρωες του σπουδαίου αυτού κειμένου της παγκόσμιας λογοτεχνίας ,του «Δον Κιχώτη».

 

Κατάδικός μου

Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 - Ώρα 21.00

Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του; Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν... με φόντο την Ελλάδα του σήμερα. Μια σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους. Γιατί ο σαρκασμός και το χιούμορ είναι το μόνο όπλο απέναντι στο φόβο μας. Το έργο κέρδισε το Βραβείο δραματουργίας ελληνικού έργου «Κάρολος Κουν» 2012.

 

Φιλοκτήτης του Σοφοκλή με τους Αιμίλιο Χειλάκη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Μιχαήλ Μαρμαρινό

Τετάρτη 09 Ιουλίου 2014 - Ώρα 21.00

Φιλοκτήτης, Ηρακλής, Οδυσσέας. Ήρωες, θύματα, θεοί και άνθρωποι. Πρόσωπα συμπαγή, απόλυτα πεπεισμένα πως καθένα έχει το δίκιο με το μέρος του, πάντα πρόθυμα να επαναληφθούν και να επαναλάβουν τα λάθη τους. Άνθρωποι οχυρωμένοι πίσω από τον οίκτο για τον ίδιο τον εαυτό τους. Σπατάλησαν μια ολόκληρη ζωή καμαρώνοντας για όσα υπέφεραν και τώρα περιφέρουν τις παλιές πηγές τους σαν παράσημα... (Seamus Heaney)

Μαζί τους ο Νεοπτόλεμος, ο γιος του Αχιλλέα, το παιδί του ήρωα, πασχίζει να βρει μια θέση ανάμεσα σε αυτό το πάνθεο των επωνύμων αντρών. Να αποδειχθεί άξιος σαν τον πατέρα του. Τι βάρος στους ώμους! Βρισκόμαστε στον δέκατο χρόνο του Τρωικού πολέμου. Ο χρησμός λέει πως χωρίς τον Φιλοκτήτη και το φονικό του τόξο, δώρο του ίδιου του Ηρακλή, η Τροία δεν πέφτει. Πρέπει να τον φέρουν πίσω. Πριν δέκα χρόνια τον εγκατέλειψαν στη Λήμνο, πληγωμένο από το δάγκωμα ιερού φιδιού, γιατί δεν άντεχαν τις κραυγές του πόνου του και την βρώμα της πληγής του.

 

Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ

του Φώτη Σπύρου

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 στις 9:00μ.μ.

Mια φορά και έναν καιρό… και το ταξίδι ξεκινά!

Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμμ; τους συγγραφείς και συλλέκτες παραδοσιακών παραμυθιών. Ποιος δεν ξέρει τα παραμύθια τους;Κοκκινοσκουφίτσα,  Ωραία Κοιμωμένη,  Χιονάτη,  Χάνσελ και Γκρέτελκαι πολλά πολλά άλλα. Παραμύθια που άντεξαν στο χρόνο, ανέθρεψαν ολόκληρες γενιές και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Για πρώτη φορά μια παιδική θεατρική παράσταση που μέσα από τις κλασικές ιστορίες των Αδελφών Γκριμμ και τους ήρωες τους, προσκαλεί  τα παιδιά να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο των παραμυθιών τους και να μπουν σ’ αυτόν.

 

Το Σκλαβί

Το θεατρικό τμήμα του Οργανισμού Κερκυραικών εκδηλώσεων παρουσιάζει

Το Σκλαβί 

Τρίτη 15 Ιουλίου & Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 - Ώρα 21.00

Της Ξένιας Καλογεροπούλου

Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια του Νίκου Κηπουργού σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου .

Ένα βασιλόπουλο βλέπει τη ζωγραφιά μιας βασιλοπούλας που κρατάει ένα γαλάζιο ρόδο, την ερωτεύεται και ξεκινάει να τη βρει στα πέρατα του κόσμου. Στο ταξίδι, που είναι μακρύ και επικίνδυνο , τον συνοδεύει ο αδερφός του, νόθος γιος του βασιλιά , παιδί μιας σκλάβας. Η βασιλοπούλα όμως δεν ερωτεύεται το βασιλόπουλο αλλά το , που ποτέ δε θα παραδεχτεί  πως την αγάπησε….

 

Παντρολογήματα

Πέμπτη 17 & Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 - Ώρα 21.00
Όλα του γάμου δύσκολα! Αναγκαίο κακό φαντάζει η παντρειά για τους ήρωες του Γκόγκολ, καθώς  παρασύρονται από την επιτήδεια προξενήτρα και τον κακοπαντρεμένο φίλο, σ’ ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων. Και ο έρως; Πώς θα φερθεί ο φτερωτός θεός στον αναποφάσιστο υποψήφιο γαμπρό και στην αφελή νύφη; 
Κωμωδία με γκροτέσκα στοιχεία τα Παντρολογήματα (1842), σατιρίζουν τα ήθη της μικροαστικής κοινωνίας στην τσαρική Ρωσία του 19ου  αιώνα. Ο Γιάννης Μπέζος μεταφράζει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, πλαισιωμένος από τους Ναταλία Τσαλίκη, Χρήστο Λούλη και άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς.
 

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 - Ώρα 21.00

Ο πιο δημοφιλής άνθρωπος των σπηλαίων

Ο  «Caveman»,  καταφθάνει στην Κέρκυρα με σκοπό να σας χαρίσει γέλιο και χαρά για ακόμα μια φορά.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης , ως γνήσιος απόγονος του Caveman  σας  αποκαλύπτει με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων που εδώ και 30.000 χρόνια κάνουν τη συνύπαρξή τους κάποιες φορές ‘ανυπόφορη’ αλλά πάντα αυτονόητη και μοναδική.

Το μυστικό του είναι ο ίδιος εξαιρετικός συγγραφέας Rob Becker ο οποίος  με αστείο και καυστικό τρόπο σχολιάζει  την καθημερινότητα μας και το γεγονός που ο ίδιος ο θεατής ανακαλύπτει ένα κομμάτι του εαυτού του στο έργο. Ο «Caveman»    έχει υπάρξει… ο καλύτερος θεραπευτής ζευγαριών στη σύγχρονη κοινωνία! Για αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην Ελλάδα ο «Caveman»,  έχει κερδίσει πιστούς οπαδούς που συμπάσχουν και ταυτίζονται με τα παθήματα και τα κατορθώματα του.

 

H κοιμωμένη ξύπνησε

Θέατρο της Ξένιας Καλογεροπούλου & Θωμά Μοσχόπουλου

Ένα παραμύθι για παιδιά κάθε ηλικίας!

Kυριακή 20 & Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 - Ώρα 21.15

Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου είναι μια διασκευή από το γνωστό αγαπημένο παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης, με την πριγκίπισσα που κοιμήθηκε πολλά πολλά χρόνια και που την ξύπνησε το πριγκιπόπουλο μ’ ένα φιλί. Τι θα γινόταν όμως αν η πριγκίπισσα του παραμυθιού ξυπνούσε στην εποχή μας; Ποιος θα της έδινε τώρα το φιλί και πώς θα επιβίωνε στον κόσμο σήμερα; «Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» είναι και παραμυθένια και σημερινή. Ένα πειραγμένο παραμύθι με νεράιδες, πύργους και πριγκιπόπουλα, αλλά και με αυτοκινητόδρομους, τρένα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, όπου η πριγκίπισσα δουλεύει σκληρά για να βγάλει το ψωμί της και κερδίζει με το σπαθί της τον έρωτα του σύγχρονου πρίγκιπα. Μια ιστορία ενηλικίωσης από αυτές που αγαπούν τόσο τα παιδιά, ένα έργο που απευθύνεται στο μυαλό και στην καρδιά, σκανδαλιάρικο όσο και ανθρώπινο, μια παράσταση με καλαισθησία, χιούμορ, με πολλή μουσική και ωραία χορογραφία, και με ένα θίασο από εξαιρετικούς ηθοποιούς. Παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και οι γονείς τους, θα βρουν πολλά πράγματα για να διασκεδάσουν και να συγκινηθούν, πολλές εικόνες που θα τους συνοδεύουν για πολύ πολύ καιρό. 

 

Θεσμοφοριάζουσες

Οι Αριστοφανικές «Θεσμοφοριάζουσες»

με τους Γιώργο Κιμούλη & Δημήτρη Πιατά

σε μεγάλη περιοδεία - 22 Ιουλίου 2014 στην Κέρκυρα - Ώρα 21.00

Μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τις Θεσμοφοριάζουσες, θα παρουσιάσει ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ σε 60 περίπου θέατρα και σχεδόν αντίστοιχους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα κατά το φετινό καλοκαίρι. Οι«Θεσμοφοριάζουσες», σε διασκευή του Γιώργου Κιμούλη & του Πιτσιρίκου, βασισμένη στη μετάφραση του Κ.Χ.Μύρη, με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Δημήτρη Πιατά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 

Χανα Ζοο Χοραλία

Ένα θεότρελο Μουσικοχορευτικό Show Θέαμα

Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 - Ώρα 21.00

Οι αγαπημένοι μας ήρωες η Τερέζα, η Μάρδη και ο Άρης παρέα

με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας αυτό το καλοκαίρι κοντά σας

Μαζί τους βέβαια η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα, ο Ντρούλης-Ντρούλης χοντρούλης,

ο Ελέφαντας και όλη η θεότρελη παρέα που δημιούργησε ο κύριος Μάνος μας και λάτρεψαν όλα τα Ελληνόπουλα μέσα από το project

Mazoo and the Zoo

 

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 - Ώρα 21.00

Πιστεύετε στην παντοτινή αγάπη;

Το Θέατρο του Βορρά, για ένα ακόμα καλοκαίρι μετά τον Οδυσσεβάχ και τον Πήτερ Πάν, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα επιλέγοντας φετός σαν μαγικό σκηνικό του την ίδια τη ζωή και ανεβάζει μία από τι πιο όμορφες ιστορίες αγάπης, την Πεντάμορφη και το τέρας. Λίγα λόγια για το έργο Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια επαχιακή πόλη ζούσε ο Σεβαλιέ με τις δυο του κόρες. Λίγο πρίν φύγει για ταξίδι ρωτάει και τις δυο τι δώρο θέλουν να τους φέρει όταν επιστρέψει. Η πρώτη θα ζητήσει ρούχα και κοσμήματα, ενώ η μικρότερη θα ζητήσει ένα τριαντάφυλλο.

 

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα θα ξεκινήσει τον Ιούλιο ο θίασος του Μάντεψε Ποιος θα Πεθάνει Απόψε. Μετά την μεγάλη επιτυχία του χειμώνα στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, το έργο που διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν με μαεστρία οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας θα ταξιδέψει σε όλη την χώρα, με ανανεωμένο καστ, αφού στην ομάδα των καλών ηθοποιών προστίθενται για το καλοκαίρι οι Θάνος Καληώρας και Πρόδρομος Τοσουνίδης.          

 

 Λυσιστράτη του Αριστοφάνη

Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 - Ώρα 21.00

Η Λυσιστράτη του Αριστοφάνη, η μεγαλοφυέστερη σύλληψη αντιπολεμικής κωμωδίας του παγκόσμιου θεάτρου, βάζει τα καλοκαιρινά της και αρχίζει περιοδεία σε σκηνοθεσία του ανατρεπτικού Τσέζαρις Γκραουζίνις με τη Μαρία Καβογιάννη στην πρώτη της εμφάνιση στον εμβληματικό ομώνυμο ρόλο, τον Αντώνη Λουδάρο στον ρόλο του Πρόβoυλου, την Καίτη Κωνσταντίνου στον ρόλο της Κλεονίκης, τον Θανάση Τσαλταμπάση στον ρόλο του Κινησία, τη Νάντια Κοντογεώργη ως Μυρρίνη, τηΜαργαρίτα Βαρλάμου ως Λαμπιτώ και πολλούς ακόμη σπουδαίους ηθοποιούς.

Η μετάφραση και η απόδοση είναι του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Γιώργου Πάτσα, η μουσική του Δημήτρη Θεοχάρη και οι φωτισμοί της Σοφίας Αλεξιάδου. Το έργο ανεβαίνει σε συμπαραγωγή της Highway και της Λυκόφως με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

 

Δείπνο με φίλους

Σάββατο 09 Αυγούστου 2014 - Ώρα 21.00

Ένα έργο του Aμερικανού θεατρικού συγγραφέα Ντόναλντ Μάργκιουλις

Δυο γυναίκες, δύο άντρες, δυο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι. Ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα.

Το «Δείπνο με φίλους» το οποίο ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωτοπαρουσίασε στο ελληνικό κοινό με τεράστια επιτυχία πριν δεκατρία χρόνια, έχει τιμηθεί με Βραβείο Πούλιτζερ (2000), με το Βραβείο της Ένωσης Αμερικάνων Κριτικών, το Βραβείο Lucile Lortel και Outer Critics Circle, καθώς και το Βραβείο Dramatists Guild Hull-Warriner.

 

Το μαγικό κλειδί της Κάρμεν Ρουγγέρη
Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

βασισμένο στο παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα 
«Η καρδιά της βασιλοπούλας»

H Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει τη νέα της δουλειά εμπνευσμένη από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα Η καρδιά της βασιλοπούλας. Ένα υπέροχο παραμύθι που προσφέρει τροφή για σκέψη, ζωντανεύει στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της αγαπημένης δημιουργού μικρών και μεγάλων. Η παιδική σκηνή του θεάτρου Κιβωτός γεμίζει χρώματα, χορούς, παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας μας και παραδοσιακές μουσικές της κάτω Ιταλίας, σε ένα σύμπαν όπου η μαγεία της ζωής συναντιέται με αυτή του θεάτρου. Από τα 27 Οκτωβρίου και για όλη τη θεατρική χρονιά, Το μαγικό κλειδί θα οδηγεί τα παιδιά στην αναζήτηση του νοήματος της ζωής, μέσα από τον μαγικό κόσμο του παραμυθιού και της Πηνελόπης Δέλτα. 

 

Σε θέλω δίπλα μου

Δευτέρα 18 & Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Με πολύ νεανική και αισιόδοξη διάθεση ο Μίνως Θεοχάρης , ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Αντιγόνη Ψυχράμη και η Ελίζα Γεροντάκη μας θέλουν όλους «δίπλα τους» στη μουσική παράσταση «Σε θέλω δίπλα μου» στο Badminton Loft. Πρόκειται για δύο παράλληλες ιστορίες δύο διαφορετικών μεταξύ τους ζευγαριών που συναντούνται, πλησιάζονται, ερωτεύονται. Τα δύο ζευγάρια δεν γνωρίζονται, οι ιστορίες τους είναι διαφορετικές, το ίδιο και οι χαρακτήρες τους, και η οπτική τους απέναντι στις σχέσεις και τη ζωή, αλλά έχουν ένα κοινό. Ζουν τον έρωτα με το ίδιο ρομαντικό αίσθημα, το ίδιο πάθος, έχουν τους ίδιους προβληματισμούς και τις ίδιες αγωνίες. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τέσσερις νέους ανθρώπους που διψούν για ζωή και ταυτόχρονα φοβούνται. Που θέλουν να αγαπηθούν, αλλά δε θέλουν να απορριφθούν. 

 

Hangover II

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Και στην ελληνική εκδοχή της επιτυχημένης ταινίας «Hangover» η οργάνωση ενός γάμου αλλά κι ενός bachelor party κρύβει πολλές παράπλευρες απώλειες σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και με πρωταγωνιστές τους Μάριο Αθανασίου, Πέτρο Λαγούτη, Πάνο Μουζουράκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.α. 

 

Μια νύφη (που δεν το' σκασε), ένας (παρ ολίγον) γαμπρός, ένας άγγλος ξάδελφος, ένας τρελός κολλητός, ένας παλιός παιδικός φίλος, ένας πολύ ενήλικας «προστάτης κυριών», δύο πολύ κυρίες.... (με το Π...κεφαλαίο), οργανώνουν έναν γάμο κ ένα bachelor party....με πολλές παράπλευρες απώλειες.... Ένα θερμό επεισόδιο στις ελληνο -ρωσικές σχέσεις, έναν δεύτερο γάμο πριν καν γίνει ο πρώτος... μια χαμένη σημαία και τις περισσότερες ώρες χαμένες στο μυαλό όλων για το τι έχει συμβεί... Το μόνο σίγουρο...;...Άγνωστο το πότε θα ξεχαστούν όλα... 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Προβεβλημένες Αγγελίες

  1. Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Potamaki Beach Hotel στις Μπενίτσες 03.05.24
  2. Ζητούνται υπάλληλοι από την Go Car rent a car στο αεροδρόμιο 03.05.24
  3. Ζητείται προσωπικό από τη Diellas 03.05.24
  4. Ζητούνται barista από την AirCanteen A.E. 03.05.24
  5. Ζητούνται αποθηκάριοι από την AirCanteen A.E. 03.05.24
  6. Ζητείται υποδιευθυντής/τρια για το αεροδρόμιο από την AirCanteen A.E. 03.05.24
  7. Πωλείται μονοκατοικία 03.05.24
  8. Ζητείται βοηθός και τεχνίτης υδραυλικός 03.05.24
  9. Ζητείται πωλήτρια/ης από τουριστικό στην παλαιά πόλη 03.05.24
  10. Ζητείται Front Office Agent από την Meeting Point Hotel Management Hellas 02.05.24
  11. Ζητείται προσωπικό από το Pelecas Country Club 02.05.24
  12. Ζητείται υπάλληλος γραφείου από εμπορική εταιρεία χονδρικής 02.05.24
  13. Ζητούνται οδηγοί τουριστικών λεωφορείων από την εταιρεία City Sightseeing Corfu 02.05.24
  14. Ζητείται προσωπικό στις Μπενίτσες 02.05.24
  15. Ζητείται σερβιτόρος/α από καφετέρια στη Μαρίνα Γουβιών 02.05.24
  16. Ζητείται προσωπικό από το Solo Gelato 02.05.24
  17. Ζητείται άτομο για ζεστή κουζίνα 01.05.24
  18. Ζητείται πωλήτρια από κατάστημα ρούχων 01.05.24
  19. Ζητείται Α μάγειρας και βοηθός κουζίνας από τo Malibu Summer 01.05.24
  20. Ζητείται προσωπικό από το τουριστικό γραφείο MTS Globe 01.05.24
  21. Ζητείται προσωπικό από συνεργείο οικοδομικών εργασιών 01.05.24
  22. Ζητείται εργάτης αποθήκης από την MarBella Collection 01.05.24
  23. Ζητείται οδηγός από την MarBella Collection 01.05.24
  24. Ενοικιάζεται δυάρι για τις ημέρες του Πάσχα 01.05.24
  25. Ζητείται εκπρόσωπος εξυπηρέτησης από την Hertz 01.05.24
  26. Ζητούνται νέοι/ες για τις θέσεις barista και service από καφέ στο κέντρο 01.05.24
  27. Ζητείται άτομο για λάντζα και ψήστης από το κατάστημα Πέπερι 01.05.24
  28. Ζητείται οδηγός από την βιοτεχνία πάγου Ice maker 01.05.24
  29. Ζητείται Junior IT Administrator από το Κέντρο Διοικητικής Λογιστικής - Γ. Φωτεινάτος 01.05.24
  30. Ζητείται πωλητής/τρια από το ζαχαροπλαστείο Τερκενλής 30.04.24

Corfuland Tips

Corfuland News