Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2020

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 561

jeventimage

Για το φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 οργανώνονται οι ακόλουθες εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη της Κέρκυρας από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

1. ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟ των καταστημάτων των δημοσίων και δημοτικών υπηρεσιών, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Δημοσίων Επιχειρήσεων, των οικιών και των ιδιωτικών καταστημάτων από την 8η πρωινή ώρα της 26ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2020.

 

2. ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ όλων των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 26ης και 28ης Οκτωβρίου 2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

- Ώρα 07:30 Θούρια και εμβατήρια από τις Φιλαρμονικές στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σ’ όλες τις Εκκλησίες.

- Ώρα 08:00 Έπαρση της σημαίας στον ιστό του Ν. Φρουρίου (ΝΑΣΚΕ) με συμμετοχή Στρατιωτικού Τμήματος, που θα παραταχθεί στο χώρο προ της Πύλης.

- Ώρα 10:55 Τέλος προσελεύσεως των επισήμων στον Ιερό Ναό.

- Ώρα 11:00 Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Υ.Θ. Σπηλαιωτίσσης, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριος. Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την Φιλόλογο ειδικής αγωγής κ. ΟΛΙΒΙΑ ΚΑΡΔΑΚΑΡΗ.

- Ώρα 11:30 Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων στο ηρώο από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Βουλευτές, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς, Δήμαρχο κεντρ. Κέρκυρας & Διαποντίων, Πρύτανη Ιονίου Πανεπιστημίου, Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Ιονίων Νήσων, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων, Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Ηπείρου και Ιονίων Νήσων , Πρόεδρο Παραρτ. Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών-Στρατού, Πρόεδρο Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών -Ναυτικού, Πρόεδρο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών. - Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.

- Ώρα 17:30 Υποστολή σημαίας στο Ν.Φρούριο Κέρκυρας (ΝΑ.Σ.ΚΕ)

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News