Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Θερινό Ωράριο Μουσείου Σολωμού Κέρκυρας, από 15/06/2020

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 756

jeventimage

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μετά την επαναλειτουργία των αρχαιολογικών χώρων στις 18 Μαΐου, σειρά έχουν οι πολιτιστικές υποδομές της χώρας, που θα δεχτούν τους πρώτους τους επισκέπτες από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου, συμπληρώνοντας τρεις μήνες παύσης εργασιών.

Έτσι, το Μουσείο Σολωμού της Κέρκυρας ανοίγει τις θύρες του και πάλι την Τρίτη 16 Ιουνίου, με το θερινό ωράριο εργασίας (09.00-14.00 εκτός από Σαββατοκύριακα και αργίες) και με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.  

 

Συγκεκριμένα:

Κατά την είσοδο και έξοδο και εντός του Μουσείου θα τηρούνται οι ουρές με αποστάσεις τουλάχιστον 2 μ., μέγιστος αριθμός μεμονωμένων ατόμων (επισκεπτών, ξεναγήσεων κ.λπ.) δύο άτομα ανά όροφο (1ος και 2ος όροφος), εκτός αν είναι οικογένεια, τηρουμένων και σ’ αυτή την περίπτωση των αποστάσεων, δεν επιτρέπεται το άγγιγμα των προθηκών και των εκθεμάτων και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. 

Μουσείο Σολωμού

Μητροπολίτου Αρσενίου & Κώστα Μακρή, Κέρκυρα.
26610 30674
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News