Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Επετειακή Συναυλία Φιλαρμονικής Μάντζαρος στο Δημοτικό Θέατρο, 09/11/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 988

jeventimage

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 4 Νοεμβρίου του 1890, η Φιλαρμονική «Μαντζαρος», υπό την Προεδρία του επιφανους Κερκυραίου Λεωνίδα Βλάχου και υπό την μπαγκέτα του πρώτου της Αρχιμουσικού Αναστασίου Ρινοπουλου, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην Λιτανεία του Πρωτοκυριακου, παιανίζοντας μάλιστα το ίδιο πρωί το εμβατήριο του Γεωργίου Σαμαρτζή με την ονομασία «Η Φιλαρμονική Μαντζαρος», που γράφτηκε επι τούτου για την πρώτη της εμφάνιση και που φέτος θα παιανιστει, εις ανάμνηση αυτής, για 129η συνεχόμενη φορά.

 

Η Φιλαρμονική μας τιμώντας την επέτειο της ιδρυσεως της, θα πραγματοποιήσει την ετήσια επετειακή της συναυλία στο Δημοτικό Θεατρο Κέρκυρας στις 09/11/2019, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Σωκράτη Άνθη. Η συναυλία αυτή θα είναι ένα αφιέρωμα στην όπερα και θα συμμετέχει σε αυτήν η χορωδία San Giacomo. Η Φιλαρμονική επέλεξε ένα οπερετικό ρεπερτόριο, με δεδομένη την αγάπη του Κερκυραικου κοινού γι αυτό και στην συναυλία θα συμμετέχουν επίσης οι διακεκριμένοι λυρικοί σολίστ Στέλλα Καββαδία σοπράνο, και ο Βούλγαρος μπάσος Plamen Beikov.

 

Καλούμε λοιπόν όλους τους Κερκυραίους να εορτάσουν μαζί μας την ίδρυση του ιστορικού σωματείου μας και να έχουν μια μαζική συμμετοχή στην συναυλία αυτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09/11/2019, ώρα 20:30 μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας και θα έχει είσοδο ελεύθερη.

Δημοτικό Θέατρο

Θεοτόκη Γεωργίου 68 & Μαντζάρου, Κέρκυρα.
Θέατρο
2661033598
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News