Τι παίζει Σήμερα

Electric Daze @ Iznogood, 18/12/2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Κιθαριστικό Φεστιβάλ στην αίθουσα Φιλαρμονικής Καποδίστριας, 24-25/11/2017

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1387

jeventimage

Κιθαριστικό φεστιβάλ που έγινε ποτέ στην Κέρκυρα ξεκινάει στις 24 Νοεμβρίου 


Πρόκειται για το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, που διοργανώνεται με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο νεαρός καταξιωμένος σολίστ κιθάρας Γιώργος Γκόλγκαρης.


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν, ο Συνθέτης-Κιθαριστής Γιώργος Παπαδόπουλος με τους «Ονειρόδρομους», οι Σολίστ Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης (Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών) και το περίφημο μουσικό σύνολο ArtGuitaristas, υπό την Διεύθυνση του καταξιωμένου Μαέστρου και Κιθαριστή, Πέτρου Ρίστα.


Προσκεκλημένοι της διοργάνωσης είναι κορυφαία ονόματα της κιθάρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως η Διδάσκουσα του Ιονίου Πανεπιστημίου Κορίνα Βουγιούκα και οι: Βασίλης Μαστοράκης, Αντώνης Μυτακίδης, Μιχάλης Σουρβίνος, Χριστόδουλος Μπενετάτος, Δημήτρης Σβυντρίδης, Πέτρος Ρίστας, Αριστοτέλης Βρεττάκης, Γιώργος Αγιάσογλου, Ισίδωρος Αντωνίου, Γιούλα Αντωνίου, και οι νεαροί Ηλίας Διαμαντάκης, Γιώργος Μανώλης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Δήμητρα Γιάννου, Σπύρος Μάστορας, Γιώργος Κανελλόπουλος.


Συμμετέχει ακόμη ο Μουσικολόγος-Κιθαριστής, Δημήτρης Αλαφούζος υπεύθυνος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κέρκυρας και η νεαρή βραβευμένος σολίστ του περσινού 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων Κυριακή Μάινα.


Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Ένωσης «Καποδίστριας» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Κέρκυρας.

Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, ώρα 20:30

Είσοδος Ελεύθερη

 

[Τελ. Ενημέρωση 20/11/2017]

Πηγή: www.CorfuWall.gr

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Resort & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News