Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Αναβάλλεται η Συναυλία Ροκ Ποπ Μπαντίνας Παλαιάς Φιλαρμονικής

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1169

jeventimage

Αναβάλλεται η παρακάτω προγραμματισμένη συναυλία για σήμερα από τη διοίκηση της Φιλαρμονικής σεβόμενη την ανησυχία των συμπολιτών.

 

Η Συναυλία

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη της συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο με θέμα αυτή τη φορά τη ροκ και ποπ μουσική.

 

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν γνωστές επιτυχίες των Queen, Beatles, Blues Brothers, Secret Garden, Michael Jackson, καθώς και αναλόγου ύφους  αποσπάσματα έργων και soundtracks από κινηματογραφικές ταινίες. Όπως είθισται στη συγκεκριμένη βραδυά θα εμφανιστούν ως σολίστες οι δύο διακριθέντες του ετήσιου διαγωνισμού πνευστών οργάνων στη μνήμη του μουσικολόγου Σπύρου Μοτσενίγου. Ο Κωνσταντίνος Τζαφέστας με σαξόφωνο άλτο (Α' βραβείο)  και ο Σιμόνε Χαίγκερ με ευφώνιο (Β' βραβείο) θα ερμηνεύσουν αντίστοιχα το ''Air Nostalgique'' του Ted Huggens και το ''You Raise Me Up'' του Rolf Rovland. Σολιστική παρουσία θα έχουν επίσης η Γεωργία Κωνσταντινίδου με μαρίμπα και η Ευτυχία Ζερβού με βιολί, αλλά και ένας σολίστ ''έκπληξη''.

Στη συναυλία θα συμμετάσχει και η παιδική χορωδία της Φιλαρμονικής με σολίστ τη Μυρτώ Μανέτα σε διδασκαλία Ράνιας Δακανάλη. 

 

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Προσωπάρης

 

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20.30 μ.μ. ακριβώς με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Δημοτικό Θέατρο

Θεοτόκη Γεωργίου 68 & Μαντζάρου, Κέρκυρα.
Θέατρο
2661033598
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News