Τι παίζει Σήμερα

Fuego Summer Art Camp, 09-20/07/2018

Ώρα έναρξης: 08:00

To Dionysia Opera Festival στο Παλαιό Φρούριο είναι γεγονός, 08-13/09/2017

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 6195

jeventimage

Μεγάλο Φεστιβάλ Όπερας για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας. Πρόκειται για το Dionysia Opera Festival από το Ίδρυμα Orlin Anastassov.

 

To Dionysia Opera Festival είναι ένα πολύ φιλόδοξο εγχείρημα του Ιδρύματος Orlin Anastassov που δημιουργήθηκε ααπό τη μαγάλη αγάπη στο μελόδραμα και την κλασσική κουλτούρα, τη γνώση και κάθε τι όμορφο συμβαίνει σε μία σκηνή όπερας. Το Φεστιβάλ θα γίνεται το μήνα Σεπτέμβριο 2017 και κάθε χρόνο έως το 2021 στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας, στην Ομηρική γη των Φαιάκων που έχει μακρά μουσική παράδοση. Ο σχηματισμός θα είναι ίδιος για τα πέντε χρόνια, παρουσιάζοντας τρεις τραγωδίες και μία κωμωδία, όπως στην αρχαιότητα καθώς το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο Διόνυσο. Το 2017 θα ανέβουν οι Norma, Aida, Carmen και Il Barbiere di Siviglia.  Για τα επόμενα χρόνια επίσης οι Turandot, La Traviata, Nabucco, La Boheme, Il Trovatore, Nozze di Figaro, Falstaff, Don Carlos, Sansone e Dalila.  

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ιδρύματος: http://orlinanastassovfoundation.com/en/

 

Λόγω απρόβλεπτων αλλαγών του προγράμματος της Ενωμένης Ευρωπαϊκής Χρηματοδότησης ακυρώνονται κάποιες από τις παραστάσεις και να αλλάξουμε τις ημερομηνίες της πρώτης έκδοσης του DIONYSIA OPERA FESTIVAL, όπως ακολουθεί:

Ακαδημία – από 1 η σε 13 η Σεπτεμβρίου

«Νόρμα» («Norma»)(άνοιγμα του Φεστιβάλ) – 8η Σεπτεμβρίου

«Κάρμεν» («Carmen») - 10η Σεπτεμβρίου

«Αϊντα» («Aida») - 11η Σεπτεμβρίου

«Ο κουρέας της Σεβίλλης» («Barbiere di Siviglia») - 13η Σεπτεμβρίου

 

Εισιτήρια προπωλούνται στο Corfuland Shop, Αλμπέρ Κοέν 2. Θα ανακοινώνονται ανά όπερα ξεχωριστά οι τιμές και η έναρξη κάθε προπώλησης.

 

Δείτε περισσότερα εδώ: http://dionysiaoperafestival.com/el/

 

[Τελ. Ενημέρωση 20/08/2017]

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Apovrado Κommeno

Kομμένο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Corfuland News