Τι παίζει Σήμερα

Fitness day @ Oxygen Plus, 20-21/04/2018

Ώρα έναρξης: 08:00

Προσφορές

Κανένα γεγονός

Θρησκευτικό Πρόγραμμα Ιερού Καθολικού Μητροπολιτικού Ναού Κέρκυρας για το Πάσχα

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 5710

jeventimage

Το Πρόγραμμα των τελετών του Ιερού Καθολικού Μητροπολιτικού Ναού Κέρκυρας για το Πάσχα όπως ανακοινώθηκε:

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

 9/4, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ή ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ

 

Η Θεία Λειτουργία ειδικά σήμερα στις 10:00’. Σήμερα δεν θα έχει απογευματινή Θεία Λειτουργία στο Ντόμο. Με το πέρας της Αρχιερατικής Θ. Λειτουργίας κατά την οποία θα τελεστεί η ευλογία των Βαΐων, θα συνοδεύσουμε με ευλάβεια την πομπή της Λιτανείας του Ιερού Λειψάνου του Πολιούχου μας Αγίου Σπυρίδωνα που κατά παράδοση διασχίζει τον δρόμο μπροστά από τον Μητροπολιτικό μας Ναό.

 12/4, Μεγάλη Τετάρτη

Στις 20:00’ κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας του Αγίου Μύρου, θα ευλογηθούν τα Άγια Έλαια από τον Αρχιεπίσκοπο και οι Ιερείς θα ανανεώσουν τις υποσχέσεις της Ιερατικής τους Χειροτονίας.

 

ΙΕΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

13/4, Μεγάλη Πέμπτη. ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. Στις 20:30’ στον Μητροπολιτικό μας Ναό η Θεία Λειτουργία του Μυστικού Δείπνου. Η Τελετή του Νιπτήρος από τον Αρχιεπίσκοπο Π. Ιωάννη Σπιτέρη και στις 23:00’ η Προσκύνηση του Πανάχραντου Μυστηρίου.

14/4, Μεγάλη Παρασκευή. ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. Στις 15:00’ ο Δρόμος του Σταυρού. Στις 19:15’ θα αρχίσει η Ακολουθία του Λόγου και η Τελετή της Σταυροπροσκύνησης και η Θεία Λειτουργία των προηγιασμένων στις 20,45 θα ακολουθήσει η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού μας Ναού. Στη Σπιανάδα ο Αρχιεπίσκοπος Σεβ. π. Ιωάννης θα τελέσει δέηση.

15/4, Μεγάλο Σάββατο. Στις 21:00’ θα αρχίσει η Πασχαλινή Αγρυπνία κατά την οποία θα ευλογηθεί το Νέο Φως, η Πασχαλινή Λαμπάδα, το νερό του Βαπτίσματος και θα γίνει η ανανέωση των υποσχέσεων του Βαπτίσματός μας. Η Τελετή θα κορυφωθεί με την Αναστάσιμη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Αρχιεπίσκοπος, θα παραλάβει το Άγιο Φως, που θα έχει έρθει από τον Πανάγιο Τάφο, από τα χέρια του Σεβ. Μητροπολίτου Κερκύρας και Παξών κκ. Νεκταρίου.

16/4 Κυριακή, ΆΓΙΟ ΠΑΣΧΑ. ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ.

Η Επίσημη Πασχαλινή Θεία Λειτουργία, στις 10:30’ και το απόγευμα στις 19:00’.

Πίσω

Corfuland Tips

Corfuland News