Τι παίζει Σήμερα

Μόδα - Styling Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Πληροφορίες για την ιστορία της Κέρκυρα

Καλώς ορίσατε στο μαγικό κόσμο της Parfois

Η Parfois δημιουργήθηκε το 1994 στην Πορτογαλία από τη Manuela Medeiros, για όλους τους οπαδούς της μόδας, προσφέροντας αξεσουάρ με ιδιαίτερο στυλ, όπως τσάντες, κοσμήματα, ζώνες, παπούτσια, γυαλιά ηλίου, φουλάρια και καπέλα.

Καλώς ορίσατε στο μαγικό κόσμο της Parfois

Με πάνω από 800 καταστήματα, σε 65 χώρες, το 2017 ξεκίνησε το ταξίδι της και στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 7 καταστήματα, στην Αθήνα, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, στην Αγία Παρασκευή εντός των Hondos Center, στη Ζάκυνθο, στην Τρίπολη, στη Μυτιλήνη, στη Σαντορίνη και το νέο μας κατάστημα στην Κέρκυρα.

Το νέο μας κατάστημα στην Κέρκυρα θα είναι σύντομα κοντά σας τον Ιούλιο και βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη 30-32, στην καρδιά της αγοράς του νησιού. 

Η Parfois είναι μία εταιρεία Fast Fashion για τις γυναίκες που θέλουν να ανανεώνουν το στυλ τους συχνά με μοναδικές τιμές! Η προσιτή πολυτέλεια μας εμπνέει και μας φτιάχνει τη διάθεση, γι’αυτό ελάτε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία και να πειραματιστείτε με το στυλ και τις τελευταίες τάσεις της μόδας.           

Αν το προφίλ σας εκπέμπει δυναμισμό, κομψότητα και elegant στυλ κάτι που ταιριάζει με τον αέρα της Parfois, ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας.

Καλώς ορίσατε στο μαγικό κόσμο της Parfois

Parfois

Δ/νση: Γεωργίου Θεοτόκη 30-32

Facebook page: PARFOIS

Instagram: parfois_

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News