6113.jpg

6113.jpg

6111.jpg

6111.jpg

6109.jpg

6109.jpg

6110.jpg

6110.jpg

6112.jpg

6112.jpg

Agali

Εμφανίσεις: 3241
Όνομα
Agali
Τύπος
Cafe Restaurant
Διεύθυνση
Ποτάμι, Λευκίμμη
Περιοχή
Ποτάμι, Λευκίμμη
Τηλ
(+30) 2662 300480
E-mail
Find Us

Agali

Αγκάλη, μία λέξη που χαρακτηρίζει το νέο περιβάλλον που δημιούργησε μια ολόκληρη οικογένεια.

Με μενού θαλασσινών και κρεατικών το Agali Cafe Restaurant υπόσχεται ότι θα σας ευχαριστήσει στο οικείο και ζεστό περιβάλλον που δημιουργήθηκε για εσάς!

Στον εξωτερικό του χώρο, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό και τον καφέ σας στα τραπέζια που βρίσκονται δίπλα στο ποτάμι, με θέα την πανέμορφη γέφυρα της Λευκίμμης, με τα παραδοσιακά φανάρια και την λευκή πέτρα. Και αν επιλέξετε τον εσωτερικό του χώρο, με τη ζεστή διακόσμησή του, θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας!

Στο εστιατόριό Agali θα απολαύσετε μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά πιάτα, μπουρδέτο, παστιτσάδα μαγειρεμένη με τον παραδοσιακό τρόπο στη στιά, πιάτα της ώρας και ολόφρεσκες ποικιλίες κρεατικών και θαλασσινών. Καθημερινά θα βρείτε φρέσκα ψάρια, μαγειρεμένα στη σχάρα ή στην κατσαρόλα, συνοδευόμενα από ντόπιο κρασί.

Φυσικά κάθε απολαυστικό γεύμα συμπληρώνεται με σπιτικά γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη. 

Επισκεφθείτε το για να νιώσετε την ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα του εστιατορίου, να απολαύσετε την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτησή και τα σπιτικά, ολόφρεσκα πιάτα και σας εγγυόμαστε ότι η «Αγκάλη» θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips