Τι παίζει Σήμερα

Ένα Σάββατο, Ένα Παραμύθι - Πρόγραμμα Μαρτίου 2018

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1608

jeventimage

"Ένα Σάββατο, Ένα Παραμύθι"

Πρόγραμμα Μαρτίου

 

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Ένα Σάββατο, Ένα Παραμύθι" της Πινακοθήκης Δήμου Κέρκυρας, συνεχίζει τις συναντήσεις του τον Μάρτιο, πρώτο μήνα της Άνοιξης,  στο Καφενείο της Τέχνης  (ArtCafé) στον Κήπο του Λαού, με διηγήσεις για την φιλία και την σημασία της στη ζωή μας, την δημιουργία ενός βιβλίου, τη φυσική ομορφιά που αναγεννάται με την Άνοιξη, την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου και τη σημαία μας, καθώς και τα τοπικά έθιμα της περιόδου της Μεγάλης Εβδομάδας και της γιορτής του Πάσχα (τα Κάλαντα του Λαζάρου, την Κολόμπα, τον Μπότη).

 

Οι μικροί μας φίλοι φέρνουν όπως πάντα μαζί τους τα χρώματα και το μπλοκ ζωγραφικής, για να δημιουργήσουν όμορφες εικόνες και να διασκεδάσουν μαθαίνοντας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Σάββατο 03/03 - Ο μοναχικός Ορφέας(ένα βιβλίο για την φιλία)

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους σε αυτή την συνάντηση, την συγγραφέα κ. Βάνα Κρανιά και την εικαστικό κ. Σπυριδούλα Ζάχου.

Σάββατο 10/03 - Τα πρωινά της Άνοιξης

Σάββατο 17/03 - Τα χελιδόνια έρχονται

Σάββατο 24/03 - Η Σημαία μας

Σάββατο 31/03 - Έρχεται το Πάσχα

 

Διάρκεια συναντήσεων: 11:00 – 13:00

 

*** Η συνάντηση του Σαββάτου 03/03,  θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα της Μόνιμης Συλλογής της Πινακοθήκης (Τμήμα Α’)

Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας

Παλαιά Ανάκτορα (Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου), Κέρκυρα.
+302661048690
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

La Veranda di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Apovrado Κommeno

Kομμένο

Δείτε live

Corfuland News