Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Νέες Ξεναγήσεις στην Έκθεση Γιαλλινά για Σχολεία, Κάθε Τετάρτη

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 788

jeventimage

Έκθεση Γιαλλινά 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 

 Β’ κύκλος για Γυμνάσια - Λύκεια

 

Στο πλαίσιο της αναδρομικής έκθεσης “Άγγελος Γιαλλινάς - Με φως και χρώμα κερκυραϊκό” η οποία παρατάθηκε έως τις 30 Απριλίου 2020, η Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων διοργανώνει τον Β’ κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος  για τα σχολεία  του Νομού Κέρκυρας.

 

Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη του Φεβρουαρίου (05/02, 12/02, 19/02 & 26/02), θα πραγματοποιούνται δύο ξεναγήσεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων και Λυκείων, διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μία, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει ένα σχολικό τμήμα, διαφορετικού σχολείου. 

Οι ώρες ξενάγησης θα είναι (α) 11:00 – 11:30 - (β) 11:45 – 12:15 και θα πραγματοποιηθούν από τον Δ/ντή της Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας, κ. Δημήτρη Ζυμάρη.

 

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα των ξεναγήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 15:00 στο 26610-48690 ή με mail στο  HYPERLINK "mailto:pinakcrf1@gmail.com"pinakcrf1@gmail.com.  

 

Δεδομένου του μικρού σχήματος των ομάδων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. 

 

Σχετικά με τον κύκλο ξεναγήσεων στα Δημοτικά σχολεία, θα ακολουθήσει σχετική και έγκαιρη ανακοίνωση.

 

Υπενθυμίζουμε, ότι η έκθεση είναι επισκέψιμη κατά τις ημέρες Τρίτη έως και Κυριακή, 10:00 - 16:00 (Δευτέρα & αργίες κλειστά), ενώ στο χώρο του Πωλητηρίου διατίθεται ο σχετικός κατάλογος και το αντίγραφο του έργου προβολής.

 

 

Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας

Παλαιά Ανάκτορα (Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου), Κέρκυρα.
+302661048690
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News