Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ημερίδα «Πνευματικά δικαιώματα Μουσικής και Αντικαπνιστικός νόμος», 03/12/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 994

jeventimage

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων και την Ένωση Εστίασης Κέρκυρας, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ‘Πνευματικά Δικαιώματα Μουσικής Επαγγελματικών Χώρων και Αντικαπνιστικός Νόμος’, στις 3 Δεκεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, ‘Σπύρος Δένδιας’ 2ος όροφος, Αριστοτέλους 2.

 

Τα πνευματικά δικαιώματα και ο αντικαπνιστικός νόμος είναι τα δύο μείζονα θέματα που  ενδιαφέρουν και απασχολούν τον κλάδο των εστιατορίων, των καφέ – μπαρ και των λεγόμενων συναφών επαγγελμάτων. Η εκδήλωση απευθύνεται στους επαγγελματίες, στις μικρές επιχειρήσεις και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση  για τις τελευταίες εξελίξεις της εφαρμογής της νομοθεσίας για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής επαγγελματικών χώρων, για τον νέο αντικαπνιστικό νόμο 4633/16-10-2019 καθώς και για τις υποχρεώσεις των καταστηματαρχών για την εφαρμογή του εν λόγω νόμου.

 

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι  ο κ. Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, ο κ. Κυριάκος Κατσώρας, Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και ο κ. Σπύρος Κουλούρης, Αστυνομικός Διευθυντής, Διοικητής Αστυνομίας Κέρκυρας.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News