Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Οι βράχοι της ελευθερίας» στον Ορφέα

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο μας διαγωνισμό με δώρο δύο μονές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την ταινία "Οι βράχοι της ελευθερίας" στον Ορφέα, ημέρες Δευτέρα, Τρίτη ή Τετάρτη, κατόπιν κλήρωσης μέχω του ιστότοπου random.org.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

Πέμπτη 9/5: 18:45

Παρασκευή 10/5: 19:15

Σάββατο 11/5: 22:30

Κυριακή 12/5: 19:30

Δευτέρα 13/5 - Τετάρτη 15/5: 18:45
                                       

INFO:
  Cliffs of Freedom (2019)
Σκηνοθεσία: Van Ling
Ηθοποιοί: Tania Raymonde, Jan Uddin, Raza Jaffrey, Patti LuPone, Christopher Plummer
Tags: ιστορικό, μυθιστόρημα, Ελλάδα
Διάρκεια: 137'
Κατάλληλο: 12+
Εισιτήρια: 7,5 ευρώ
 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
«Οι Βράχοι της Ελευθερίας» είναι η ιστορία ενός άτυχου έρωτα μεταξύ μιας νεαρής Ελληνίδας χωριατοπούλας και ενός Τούρκου αξιωματικού, κατά την αυγή του πολέμου για την ανεξαρτησία της Ελλάδας ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, το 1821. Η εικοσάχρονη Άννα-Χριστίνα ερωτεύεται τον Συνταγματάρχη Ταρίκ, ένα ανερχόμενο αστέρι του τουρκικού στρατού, που έχει μεγάλες αμφιβολίες για τις βάρβαρες μεθόδους διακυβέρνησης των συμπατριωτών του και που της είχε χαρίσει τη ζωή όταν ήταν παιδί και βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού… αλλά το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό τους φέρνει τραγωδία στην οικογένεια και στο χωριό της. Ορκισμένη να εκδικηθεί τους Τούρκους, η Χριστίνα λαμβάνει μέρος στην ελληνική επανάσταση και αναπόφευκτα γίνεται τοπικό σύμβολο του ελληνικού κινήματος αντίστασης, εμπνέοντας τους συμπατριώτες της και προκαλώντας την οργή των Τούρκων, που προσφέρουν αμοιβή για το κεφάλι της. Έχοντας πιστέψει ότι θα μπορούσε να αφήσει πίσω τα συναισθήματά της, η Χριστίνα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τον άνδρα, που την αγαπά ακόμη και θέλει να την κρατήσει ασφαλή αλλά που τώρα του έχουν αναθέσει την αιχμαλωσία της. Οι συναντήσεις και οι αψιμαχίες τους οδηγούν αναπόφευκτα σε μια τραγική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης μάχης μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Οι βράχοι της ελευθερίας» στον Ορφέα

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis):


Η κόρη του Ελληνοαμερικανού δισεκατομμυριούχου Marianne Metropoulos  γράφει το σενάριο και η εταιρεία παραγωγής του πατέρα της αναλαμβάνουν να φέρουν στην οθόνη ένα δράμα με φόντο την τουρκοκρατία. Σκηνοθετεί ο Van Ling (που άρχισε την καριέρα του ως τεχνικός οπτικών εφέ), και σε μικρό ρόλο ο πολύ γνωστός (από την Μελωδία της Ευτυχίας) Christopher Plummer.

Όροι Συμμετοχής:

1. Δηλώστε συμμετοχή έως την Kυριακή 12 Μαίου 2019  

2. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν  τη Δευτέρα 13 Μαίου 2019 

3. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail και sms 

4. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Κέρκυρας

5. Οι διπλές συμμετοχές απορρίπτονται

Ο διαγωνισμός έχει λήξει.

 

 

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News