Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ξεκίνησε στο Corfuland Shop η διάθεση προσκλήσεων για το Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Κέρκυρας

Ξεκίνησε στο Corfuland Shop η διάθεση προσκλήσεων για το Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Κέρκυρας που θα πραγματοποιηθεί 23-30 Σεπτεμβρίου 2019. 

Από το Corfuland Shop μπορείτε να προμηθευτείτε τις ημερήσιες προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε τα events που επιθυμείτε.

Το εισιτήριο με το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα events μπορείτε να το αγοράσετε από το site του Corfu Literary Festival κάνοντας κλικ εδώ

 

Ξεκίνησε στο Corfuland Shop η διάθεση προσκλήσεων για το Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Κέρκυρας

Μία γιορτή Λογοτεχνίας και Ιστορίας σε ένα από τα πιο φημισμένα νησιά της Μεσογείου, με τους Σεμπάστιαν Φολκς, Σοφία Ζινόφιεφ, Άνταμ Νίκολσον, Πήτερ Φράνκοπαν και άλλους διάσημους λογοτέχνες.

Στην εκπνοή του καλοκαιριού, κάτω από τις τελευταίες αχτίδες του ήλιου, ελάτε να βουτήξουμε στα γαλάζια νερά του Ιονίου, στο υπέροχο νησί της Κέρκυρας, γιορτάζοντας τον κόσμο της λογοτεχνίας μέσα από το «Λογοτεχνικό Φεστιβάλ της Κέρκυρας».

Με ένα συναρπαστικό και άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την ιστορία, τη λογοτεχνία, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό και το κρίκετ που θα διαρκέσουν περισσότερο από μια εβδομάδα και θα λάβουν χώρα στην πόλη της Κέρκυρας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια καθημερινά στο Corfuland Shop, Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 16:00 , Σάββατο 10:00 - 14:00 στη διεύθυνση Αλμπέρ Κοέν 2, γωνία τράπεζας Eurobank έναντι Hondos Center. Τηλ. επικοινωνίας 2661024744.

 

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News