Ξεκίνησαν οι εθελοντικές βάρδιες παρατήρησης φωτιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Πριν από λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια στα 3 πυροφυλάκια και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας που τα πραγματοποίησαν. 

  Ειδικές ευχαριστίες στον Διοικητή Νομού Κέρκυρας της Π.Υ. - κ. Σπυρίδων Βαρσάμη, για τις χρήσιμες συμβουλές και την καθοδήγηση του στο σεμινάριο στον Πέλεκα & στο Τρουμπέτα. 
Επίσης τον Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού - κ. Νικόλαο Κολοβό για το σεμινάριο στον Χλωμό.

Οι βάρδιες θα εξελιχθούν ως εξής:

Ξεκίνησαν οι εθελοντικές βάρδιες παρατήρησης φωτιάς1)   Πυροφυλάκιο Χλωμού - Οι βάρδιες ξεκίνησαν από την 30/6/2013 και θα είναι καθημερινές από τις 15:00 - 19:00. Στις βάρδιες συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χλωμού, μέλη της Κερκυραίων Πρωτοβουλία και εθελοντές πολίτες της περιοχής.

2)   Πυροφυλάκιο Πέλεκα - Οι βάρδιες ξεκίνησαν από την 1/7/2013 και είναι επίσης καθημερινές. Στις βάρδιες παίρνουν μέρος μέλη της Κερκυραίων Πρωτοβουλία και εθελοντές πολίτες. Όπως μας ενημέρωσαν από την Π.Υ Κέρκυρας, τις επικίνδυνες ημέρες θα πραγματοποιούνται επίσης βάρδιες από τις 11:00 -15:00 από στελέχη του Τ.Ε. Κέρκυρας. 

3)  Πυροφυλάκιο Τρουμπέτα - Οι βάρδιες ξεκίνησαν την 2/7/2013 και θα είναι καθημερινές. Από 
τις 14:30 - 17:30 & 17:30 - 20:30 από μέλη του παραρτήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας (καθημερινές & Κυριακές) και 15:00 - 19:00 ( κάθε Σάββατο ), από μέλη της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού - Τμήμα Ευρωπούλων και εθελοντές πολίτες.
 

Ευχαριστίες σε όλους όσους θα πραγματοποιήσουν βάρδιες και ευχόμαστε να έχουμε ένα ήσυχο καλοκαίρι. 
 
Και μην ξεχνάτε...έαν δείτε καπνό καλέστε το 199 !
 
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή στη δράση, επικοινωνήστε με την γραμματεία της Κερκυραίων Πρωτοβουλία στο  693 7255366

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News