Τι παίζει Σήμερα

Το MarBella Corfu ανοίγει τις πόρτες του στις 4 Ιουλίου 2020

H MarBella Collection Group ανακοινώνει ότι η βραβευμένη, MarBella Corfu θα ανοίξει ξανά τις πόρτες της στις 4 Ιουλίου 2020, εφαρμόζοντας τα κορυφαία πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας. Με έμφαση στην ασφάλεια και την υγιεινή ως προτεραιότητα, η MarBella Corfu θα είναι μία από τις πρώτες κατοικίες 5 * στο νησί της Κέρκυρας που θα ανοίξει ξανά τις πόρτες της τον Ιούλιο, με μοναδικό στόχο να υποστηρίξει τους συνεργάτες της, την τοπική κοινότητα και να παρέχει μια ευχάριστη και ικανοποιητική γιορτή στους αμοιβαίους καλεσμένους της. 

Το MarBella Corfu ανοίγει τις πόρτες του στις 4 Ιουλίου 2020

Πρωτόκολλο «We Care» της συλλογής MarBella

Τα αυστηρά διεθνή πρότυπα υγιεινής του ξενοδοχείου συμμορφώνονται πλήρως με τα πρότυπα ISO 22000 & ISO 14001 και η ιδιοκτησία είναι επίσης πλήρως πιστοποιημένη με το COVID Shield «Principal Rating». Αυτά θα ενισχυθούν επίσης με πρόσθετα μέτρα που θα τηρούν τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα που επέβαλε η Ελληνική Κυβέρνηση, το ECDC και η ΠΟΥ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το MarBella Collection "We Care" Health & Safety Protocol εδώ.
 

Προσαρμογή των Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών

Οι ξενοδοχειακές υπηρεσίες και οι εμπειρίες των επισκεπτών έχουν προσαρμοστεί ώστε να επιτρέπουν μια απολαυστική, αυθεντική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα προσέχει να διασφαλίζει την υγεία και την υγιεινή όλων των επισκεπτών και του προσωπικού. Μάθετε περισσότερα εδώ
 

Όσον αφορά το MarBella Nido Suite Hotel & Villas, μια ενημέρωση θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.
 

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News